Viator

  • Locatie: Krakau, Polen
  • Duur: Varieert

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
Boek uw transfer vanaf het vliegveld van Krakau vooraf en geniet van een zorgeloze vakantie! Dit is een privétransferservice. Hierdoor is de prijs hetzelfde voor groepen van 1-3 personen die worden vervoerd in een privéauto, en voor groepen van 4-7 personen die worden vervoerd in een minibus.

Talen tour

Gids Engels
Vervoer van Krakau Balice Airport naar uw hotel in Krakau. De transferservices zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

Bij een boeking moet u uw vluchtgegevens en de gegevens van uw accommodatie in Krakau vermelden. Uw transfer wordt bevestigd binnen 24 uur na boeking (afhankelijk van beschikbaarheid) en u ontvangt een reisvoucher die u dient voor te leggen aan de chauffeur. U dient de leverancier 24 tot 48 uur voor uw transfer rechtstreeks te bellen (telefoonnummer staat op uw reisvoucher) om de precieze ophaaltijden en -plaatsen te bevestigen.

Prijs is per persoon, gebaseerd op 7 volwassenen per auto/voertuig.


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Nadat u uw bagage hebt opgehaald, wacht de chauffeur u op bij de aankomsthal buiten het douanegebied. De bestuurder zal een bord met de naam van de primaire passagier vasthouden.
Vertrektijd:
De door u gekozen tijd (transfers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar)
Duur:
Varieert

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Transfer bij aankomst vanaf het vliegveld van Krakau

Krakow Airport Arrival Transfer

Inbegrepen:
  • Transfer - enkele reis
Niet inbegrepen:
  • Fooien naar keuze
  • Kosten voor extra bagage (indien van toepassing)
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • De duur van de transfers is een schatting. De exacte duur is afhankelijk van het tijdstip en de verkeersomstandigheden
  • Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 draagtas meenemen. Voor extra bagage of grote spullen (zoals surfboards, golfclubs of fietsen) kunnen beperkingen gelden. Vraag voor u op reis gaat aan uw organisator of uw extra bagage wordt geaccepteerd.
  • Prijs is per persoon, gebaseerd op 7 volwassenen per auto/voertuig
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: peggy v , november 2013

alles verliep zoals gewenst !

Beoordeling door: peggy v , november 2013

Alles verliep zoals gewenst !