Viator
Van USD 91,80

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Combineer een bezoek aan het Alhambra, Granada’s bekendste historische plek, met een middag heerlijk genieten in de Arabische badhuizen van de stad-- Hammam Al Andalus. Begin met een ochtendrondleiding zonder wachtrijen over het UNESCO werelderfgoed Alhambra, waarbij u hoogtepunten als Fort Alcazaba en de Generalife-tuinen bezichtigt. Ontspan daarna op eigen gelegenheid in de spa-baden. Met een upgrade omvat het bezoek zelfs een massage!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gecombineerde dagtour in Granada naar het Alhambra en de Arabische badhuizen van de stad, Hammam Al Andalus 
 • Sla de wachtrijen over en verken samen met een deskundigde gids het Alhambra-complex dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat
 • Zie de topattracties van Granada; de Generalife-tuinen, Fort Alcazaba en de Nasrid-paleizen
 • Bezoek ´s middags de traditionele Arabische hamman en ontspannen in zeven verschillende baden
 • Boek een upgrade voor een rustgevende massage met aromatherapie
 • Inclusief ophalen en afzetten bij uw centraal gelegen hotel in Granada
Verlaat uw hotel in Granada per touringcar met airconditioning en ga naar het bekendste monument van de stad, het Alhambra, voor de 2,5 uur durende tour. Het unieke roze paleiscomplex domineert Granada en heeft vanaf het uitkijkpunt hoog op de La Sabica-heuvel uitzicht op de uitgestrekte stad. De locatie is in de 13de eeuw gebouwd tijdens de regeerperiode van de Nasrid-dynastie en begon als fort waarbij er door latere heersers paleisgebouwen, binnenplaatsen en weelderige tuinen aan toe zijn gevoegd.

Het Alhambra staat nu op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is een fascinerende plek om te verkennen met eindeloos veel architectonische wonderen die om elke hoek op u staan te wachten. U slaat de wachtrijen over en maakt een wandeling met uw gids waarbij u de Moorse architectuur van Fort Alcazaba en de drie Nasrid-paleizen, Mexuar, Serello en Harem, kunt bewonderen. Ga naar binnen en bewonder de complexe islamitische kunst voordat u een bezoek brengt aan het paleis van Karel V dat is ontworpen door de legendarische Spaanse architect Pedro Machuca.

Bezoek de Generalife-tuinen van het Alhambra en stel u voor hoe de Moorse koningen van vervlogen tijden hier ontspanden tussen de gedetailleerde fonteinen en kleurrijke bloembedden. Generalife wordt ruwweg vertaald als 'tuinen van het paradijs' en is een prachtige plek voor een ontspannen wandeling, en dat kunt u doen met uw gids.

Na uw ochtendtour door het Alhambra zal uw gids u afzetten in het centrum van Granada of bij uw hotel zodat u nog een paar uur tijd hebt voor een lunch (op eigen kosten). Op het vooraf afgesproken tijdstip dient u op eigen gelegenheid naar de Arabische baden van Granada, Hammam Al Ándalus, te gaan voor een heerlijke ontspanning. Breng de middag ontspannen door in de zeven verschillende baden van het badhuis die allemaal schitterend zijn gedecoreerd met glinsterende tegels. Het temperatuur van het water varieert in elk bad dus u kunt eerst ontspannen in de warme baden en vervolgens een verkwikkende duik nemen in een van de koudere baden. Voor een middag met de ultieme verwennerij kunt u een upgrade nemen voor een traditionele Arabische massage met natuurlijke aromatherapie-oliën.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Granada of bij het Alhambra
Vertrektijd:
U wordt tussen 9:15 en 9:45 uur bij uw hotel opgehaald
De tour begint tussen 10:00 en 10:15 uur
Duur:
7,5 - 8 uur
Gegevens terugreis:
Uw Alhambra-tour eindigt tussen 13:00 en 13:30 uur. U moet op eigen gelegenheid voor de start om 18:00 uur naar de Hamman komen en rond 19:30 uur stapt u weer naar buiten

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alleen tour
Code: TON

Arabisch Granada inclusief Alhambra en het Arabische badhuis

Engels
Van
USD 92,24
Prijsgegevens
Tour en massage
Code: TAM

Arabisch Granada inclusief Alhambra en het Arabische badhuis met quiromassage en aromatherapie

Engels
Van
USD 109,60
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sla wachtrij over: Alhambra Tour en Granada Hammam

The Alhambra

Inbegrepen:
 • Wachtrijloze toegang
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Sessie van 1 uur bij Hammam Al Ándalus
 • Quiromassage en aromatherapie (indien deze optie is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Vervoer vanuit Alhambra naar de Hammam
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Minimumleeftijd is 5 jaar
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet. Er zijn geen services van toepassing in de spa
 • Zwemkleding is verplicht in het bad en er zijn handdoeken en kluisjes beschikbaar
 • Mannen en vrouwen baden in dezelfde ruimte
 • De volgorde van het bezoek kan worden aangepast door eventuele onverwachte omstandigheden. In deze wijzigingen mogelijk te maken, kan uw bezoek worden aangeboden in twee verschillende talen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.