Viator

 • Locatie: Funchal, Portugal
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 37,51

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Stap aan boord van een comfortabele catamaran voor een ontspannen reis langs de zuidkust van Madeira. Spot dolfijnen en walvissen en misschien zelfs schildpadden. Als de wind gunstig staat, kunt u met volle zeilen reizen voor een onvergetelijke ervaring! Tijdens de zomermaanden kunt u ook zwemmen in het kristalheldere water onder het zeeklif Cabo Girão als de weers- en zeeomstandigheden goed zijn.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
 • Familievriendelijk
 • Zie wilde dieren in hun natuurlijke omgeving
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Perfect geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveau's

Geniet van een 3 uur durende trip met een catamaran langs de zuidkust van het eiland Madeira. We vertrekken vanuit de haven van Funchal met een korte instructie over de trip en veiligheid aan boord. De deskundige bemanning gaat met behulp van verrekijkers met een kompas voor u op zoek naar dolfijnen, walvissen en andere wilde zeedieren. Tijdens de zomermaanden kunt u, als de omstandigheden goed zijn, zwemmen in het kristalheldere water onder Cabo Girão, die met een hoogte van 580 meter een van de hoogste kliffen aan zee ter wereld is.

Tijdens deze trip vertelt onze gekwalificeerde bemanning uitvoerig over de walvissoorten die u ziet, evenals andere technische en historische informatie, om te zorgen voor een unieke ervaring.

Omdat we met wilde dieren te maken hebben, is het mogelijk dat u tijdens de trip geen dieren ziet. Als u geen walvissoorten ziet (dolfijnen of walvissen), wordt u een gratis trip aangeboden om op een ander moment nog een keer te gaan (1 jaar geldig vanaf de reisdatum).


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Kade van de jachthaven van Funchal
Vertrektijd:
*Inchecken eindigt 30 minuten vóór vertrek
10:30 uur (inchecken 10:00 uur)
15:00 uur (inchecken 14:30 uur)
18:30 uur (juni t/m 15 september op woensdag, vrijdag en zondag, inchecken om 18:00 uur)
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Trip per catamaran: 10:30 uur
Code: TG1

Vaar met ons mee op onze comfortabele catamarans voor een ontspannen trip langs de zuidkust van Madeira. Er is een grote kans dat u dolfijnen en walvissen, en soms zelfs schildpadden kunt spotten!

Engels
Van
USD 37,51
Prijsgegevens
Trip per catamaran: 15:00 uur
Code: TG2

Vaar met ons mee op onze comfortabele catamarans voor een ontspannen trip langs de zuidkust van Madeira. Er is een grote kans dat u dolfijnen en walvissen, en soms zelfs schildpadden kunt spotten!

Engels
Van
USD 37,51
Prijsgegevens
Trip per catamaran: 18:30 uur
Code: TG3

Vaar met ons mee op onze comfortabele catamarans voor een ontspannen trip langs de zuidkust van Madeira. Er is een grote kans dat u dolfijnen en walvissen, en soms zelfs schildpadden kunt spotten!

Engels
Van
USD 37,51
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dolfijnen en walvissen spotten per catamaran vanuit Funchal

Front view of the Catamaran and Cabo Girão

Inbegrepen:
 • Professionele fotograaf aan boord
 • Vriendelijke gids
 • 3 uur durende tour: Dolfijnen en walvissen spotten
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • We raden u aan om mee te nemen: zonnebrandcrème en windjack. In de zomer kunt u ook een handdoek en zwemkleding meenemen.
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • In het geval dat er geen walvissen worden gespot, krijgt u dezelfde trip opnieuw aangeboden op een ander moment (1 jaar geldig)
 • Zwemmen is afhankelijk van goede weers- en zeeomstandigheden
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: pj.verasdonck , augustus 2015

Een 3 uur durende boottocht met een mogelijkheid tot zwemmen in een baai.Wij kwamen 3 walvissen en een groep dolfijnen tegen.
Zeer de moeite waard.