Viator

 • Locatie: Franz Josef, Nieuw-Zeeland
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 328,62

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Ontdek het beste van de natuurlijke schoonheid van Nieuw-Zeeland tijdens deze gletsjerwandeling van 4 uur met een kleine groep over de Franz Joseph-gletsjer. Reis per helikopter met uw gids naar de top van de gletsjer. Vind uw weg door het doolhof van ijs tijdens uw gemiddeld zware wandeling. Kom meer te weten over de ingrijpende ecologische veranderingen die de gletsjer aantasten en krijg meer inzicht in de geweldige geologische krachten. Daarna neemt u een bad in de hete baden om op te warmen en uw spieren te kalmeren. Maximaal 11 mensen per groep om de ervaring persoonlijk te houden.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Veilige en hoge kwaliteits helikopters
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
U kunt kiezen uit vier verschillende vertrektijden in de ochtend, afhankelijk van uw reisschema, en gaat vervolgens naar de centraal gelegen tourbasis in Franz Josef om uw gids te ontmoeten. Kleed u tegen de kou met de beschermende jas, broek, muts, handschoenen en lederen laarzen en vergeet niet om uw stijgijzers te pakken! Wanneer u volledig uitgerust bent, gaat u naar de helikopter en begint uw reis met een korte vlucht naar de Franz Josef-gletsjer.

Geniet van het adembenemende uitzicht op de gletsjer en de omgeving vanaf uw uitkijkpunt hoog in de lucht en land dan voorzichtig op de gletsjer om er met uw gids op uit te gaan. Het is een geweldige omgeving, er zijn enorme ijsformaties die uit verschillende hoeken van de machtige gletsjer steken.

Volg uw ervaren gids door het doolhof van ijs en verken het prachtige natuurlijke landschap. Ontdek van dichtbij de ingrijpende ecologische veranderingen die de gletsjer aantasten en krijg meer inzicht in de geweldige geologische krachten.

Aan het einde van uw wandeling over de gletsjer keert u per helikopter terug naar Franz Josef en ontspant u met een warmwaterbad in de hete gletsjerbaden. De hete baden liggen in een weelderig regenwoud aan de rand van de stad en worden gevuld met puur gletsjerwater. Ga zitten, ontspan en laat uw spieren herstellen in het rustgevende water - de perfecte manier om de dag in stijl af te sluiten!


Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Gidsen bij de Franz Josef-gletsjer
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 08.15 uur
Code: AM0815

Franz Josef-gletsjerwandeling met een kleine groep, vertrek om 8:15 uur en terugkeer om 12:15 uur

Engels
Van
USD 328,62
Prijsgegevens
Vertrek om 09.00 uur
Code: AM0900

Franz Josef-gletsjerwandeling met een kleine groep, vertrek om 9:00 uur en terugkeer om 13:00 uur

Engels
Van
USD 328,62
Prijsgegevens
Vertrek om 10:40
Code: AM1040

Franz Josef-gletsjerwandeling met een kleine groep, vertrek om 10:40 uur en terugkeer om 14:40 uur

Engels
Van
USD 328,62
Prijsgegevens
Vertrek om 11:25 uur
Code: AM1125

Franz Josef-gletsjerwandeling met een kleine groep, vertrek om 11:25 uur en terugkeer om 15:25 uur

Engels
Van
USD 328,62
Prijsgegevens

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Gletsjerwandeling met een kleine groep bij de Franz Josef-gletsjer

Small-Group Franz Josef Glacier Walk

Inbegrepen:
 • Retourvlucht per helikopter naar de Franz Josef-gletsjer
 • Begeleide gletsjerwandeling van (ongeveer) 3 uur
 • Hete gletsjerbaden
 • Alle wandeluitrusting (Gore-Tex-jassen, broek, wollen muts en handschoenen, lederen laarzen, stijgijzers)
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Minimumleeftijd 12 jaar
 • Kinderen dienen te worden begeleid door een volwassene
 • Gletsjerwandelingen zijn redelijk moeilijk, klanten moeten fit en hiertoe in staat zijn. Er wordt geen geld terugbetaald aan klanten die niet kunnen deelnemen doordat zij niet over de juiste conditie beschikken, dus het is belangrijk dat u de juiste reis kiest passend bij uw fysieke gesteldheid. Gidsen behouden zich het recht voor om trips in te korten of te annuleren voor klanten die niet over de juiste conditie beschikken
 • Gaat bij de meeste weersomstandigheden door. Trek dus geschikte kleding aan. Twee tot vier lagen warme bovenkleding worden aanbevolen, net als een sneldrogende broek of korte broek (geen jeans), een muts en handschoenen, een zonnebril, zonnebrandcrème en een fototoestel
 • Neem badkleding mee voor de hete baden van de gletsjer
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Niet rolstoeltoegankelijk
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.