Viator

Speciale aanbieding
USD 80,63  Bespaar  USD 8,06

Van USD 72,57

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Speciale aanbieding

Boek vóór 31 maart 2017 en bespaar 10% op de eerder door ons aangeboden prijs!

Sla de lange wachtrijen over en klim samen met een deskundige gids naar de top van de koepel van Brunelleschi! De terracottakleurige koepel van de Basilica di Santa Maria del Fiore (ook wel bekend als de Duomo van Florence), domineert op majestueuze wijze de skyline van de stad en is met gemak de meest iconische attractie van Florence. Nadat u dit architectonische meesterwerk hebt bekeken, maakt u een trip naar het Baptisterium (Doopkapel), een schitterend gebouw dat is gewijd aan Johannes de Doper en waarin Florentijnse burgers werden gedoopt.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende stadstour
 • Geniet van fantastische uitzichten
 • Geleid door een plaatselijke gids
Wandel met uw gids naar het Piazza del Duomo en nadat u uw weg hebt gezocht door de drommen straatmuzikanten, kunstenaars en toeristen die samenkomen op dit eclectische plein, gaat u direct de Duomo van Florence in met uw toegangskaart zonder wachtrij.

In drukke perioden kunnen de wachtrijen langer dan twee uur zijn, dus door uw toegangskaarten van tevoren te boeken bent u er zeker van dat u uw tijd vooral in dit ongelooflijke gebouw doorbrengt in plaats van staand in de wachtrij!

Nadat uw gids u heeft verteld over de geschiedenis van de Renaissancekoepel (ook wel bekend als de cupola), leidt hij u rechtstreeks de indrukwekkende trap met 463 treden op. Deze klim duurt ongeveer 45 minuten, dus je moet het wel aandurven! Bereid u voor op een steile en smalle klim: hard werk, maar absoluut de moeite waard. Tijdens de klim door de 'uienlagen', of twee schalen, van de koepel, komt u langs fascinerende fresco's van zeer gewaardeerde Renaissance-kunstenaars, zoals Vasari en Zuccari.

Eenmaal boven kunt u genieten van weergaloos uitzicht over Florence en de Toscaanse heuvels. Wandel over het balkon van de koepel om foto's te maken en geniet van de bezienswaardigheden terwijl uw gids u verhalen vertelt over Filippo Brunelleschi, de getalenteerde Renaissance-architect die de koepel zelf ontwierp.

Na ongeveer 30 minuten op de top, begint u aan de voorzichtige afdaling via de trap. Op de grond kunt u weer ontspannen voordat u samen met uw gids de Doopkapel betreedt. De begeleide rondleiding eindigt in het museum.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Dicht bij het Piazza della Signoria, in het centrum van Florence
Vertrektijd:
14:30 uur
Duur:
2 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij de werkplaats van de kathedraal in Florence

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Zonder wachtrij: Kathedraal van Florence met toegang tot koepel van Brunelleschi

Skip the Line: Florence Duomo with Brunelleschi's Dome Climb

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Entreeprijzen (Duomo en Museum van de kathedraal)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
  Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Goede lichamelijke conditie vereist
  • Minimumleeftijd 12 jaar
  • Goede wandelschoenen zijn vereist
  • Er geldt een kledingvoorschrift voor het betreden van gebedshuizen en bepaalde musea. Korte broeken en mouwloze kleding zijn niet toegestaan. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen MOETEN bedekt zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
  Voucherinfo
  Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
  Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
  Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.