Viator

Speciale aanbieding
USD 101,03  Bespaar  USD 8,59

Van USD 92,44

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Speciale aanbieding

Bespaar 8% op deze populaire tours door een exclusief combinatiepakket te boeken!

Combineer twee populaire tours in Florence tegen een gereduceerde prijs en geniet van een dag vol kunst en sightseeing in de stad! Deze Super Saver Florence met kleine groep is inclusief toegang zonder wachtrij voor de prestigieuze Galleria dell'Accademia en de Galleria degli Uffizi, twee van de beroemdste musea ter wereld. Begin uw ochtend met het overslaan van de wachtrijen bij de Galleria dell'Accademia en maak vervolgens een wandeling door het historische stadscentrum. Verken de Dom en sluit de dag af met een tour met gids door de Galleria degli Uffizi.

Het maximumaantal deelnemers is beperkt tot 25 personen, zodat u Florence in een kleine groep kunt verkennen. En u bespaart zelfs 11% wanneer u deze gecombineerde tour koopt!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Allesomvattende stadstour
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Speciale aanbieding
Sla de wachtrij over: wandeltocht langs het beste van Florence:
begin de ochtend met het overslaan van de wachtrij met uw speciale toegangskaart en geniet van een tour met gids door de Galleria dell'Accademia. Bekijk Michelangelo's David, een schitterend marmeren meesterwerk met een hoogte van 5,17 meter, verreweg het beroemdste standbeeld ter wereld. U ziet ook de slaven die u verwelkomen in de ruimte waar David staat.

Begin samen met uw gids aan een ontspannen wandeling door het historische centrum van Florence. Wrijf even over de neus van het standbeeld Il Porcellino voor een beetje geluk! Steek de Ponte Vecchio over, een middeleeuwse brug met een prachtig uitzicht op de rivier de Arno, en wandel over het Piazza della Signoria. Sla de wachtrijen die buiten de Dom van Florence staan over voor een tour zonder wachtrijen door dit schitterende gebouw dat officieel bekend staat als de Basilica di Santa Maria del Fiore. Kom meer te weten van uw gids over de geschiedenis van de Dom.

Uw ochtendtour eindigt hier en u hebt nu twee uur vrije tijd voor de lunch (op eigen kosten) voordat de middagtour begint.

Sla de wachtrij over: wandeltocht naar Galleria degli Uffizi:
ontmoet uw deskundige gids vóór de wereldberoemde Galleria degli Uffizi, en sla de wachtrijen over met uw toegangskaart zonder wachtrij. Tijdens de wandeling vertelt uw gids u verhalen over de kunstenaars, architecten en rijke mecenas die hebben bijgedragen aan de collecties van de galerie.

Bewonder meesterwerken van beroemde Italiaanse kunstenaars, zoals Raffaello, Leonardo da Vinci en Michelangelo en bekijk Botticelli's beroemde schilderijen Geboorte van Venus en Primavera. Da Vinci's schilderij De Annunciatie en Michelangelo's Doni Tondo zijn ook hier tentoongesteld en uw gids helpt u deze complexe meesterwerken te interpreteren.

De middagtour eindigt met een wandeling over het dakterras van de galerie voor een schitterend panoramisch uitzicht over Florence.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Florence
Vertrektijd:
9:00 of 13:30 uur
Duur:
6 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Centrum van Florence

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 09.00 uur
Code: ENG

Tour vertrekt om 9:00 uur

Engels
Van
USD 92,44
Prijsgegevens
Vertrek om 13.30 uur omgekeerde volgorde
Code: EN1330R

De tour begint om 13:30 uur. Deze omvat "Zonder wachtrij: wandeltocht door Galleria degli Uffizi", gevolgd door de tour "Zonder wachtrij: wandeltocht langs het beste van Florence"

Engels
Van
USD 92,44
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Florence Super Saver: wandeltocht langs hoogtepunten van Florence: de Galleria dell'Accademia, Galleria degli Uffizi en de Dom

Florence Super Saver: Small Group Best of Florence, including Accademia Gallery, Skip the Line Uffizi Gallery and Florence Duomo

Inbegrepen:
 • Kleine groepswandeling (maximaal 25 mensen)
 • Toegangskaarten zonder wachtrij voor de Galleria degli Uffizi en de Galleria dell'Accademia
 • Toegangskaarten zonder wachtrij voor de Dom van Florence
 • Professionele gids
 • Wandeltocht
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Als u kiest voor vertrek om 13:30 uur, houd er dan rekening mee dat u niet naar binnen kunt in de Dom omdat de kathedraal dan gesloten is. In plaats daarvan geeft uw gids u dan een gedetailleerde tour van de buitenkant
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • De 6 uur durende tour is inclusief de pauze van 1,5 uur tussen de ochtend- en de middagtour
 • Let op: op zondag en tijdens religieuze festiviteiten kunnen bezoeken in de Dom beperkt zijn. In dat geval wordt een gedetailleerde tour van buitenaf gegeven
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Het is raadzaam comfortabele schoenen aan te trekken
 • In de Galleria dell'Accademia mogen geen foto's worden gemaakt
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Er geldt een kledingvoorschrift voor het betreden van gebedshuizen en bepaalde musea. Korte broeken en mouwloze kleding zijn niet toegestaan. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen MOETEN bedekt zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
 • Als u kiest voor een vertrek om 13:30 uur, houd er dan rekening mee dat u niet naar binnen kunt in de Dom omdat de kathedraal dan gesloten is. In plaats daarvan geeft uw gids u dan een gedetailleerde tour van de buitenkant
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: L. B , augustus 2016

De wandeltocht heeft ons een mooi cultureel Florence laten zien. Zeer tevreden over de gids!