Viator

 • Locatie: Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 51,80

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van een dag met whisky en watervallen op een dagtrip vanuit Edinburgh, onder leiding van een vriendelijke lokale gids. Na een stop in de statige stad Stirling ziet u het Wallace Monument, reist u door de Schotse Hooglanden en komt u langs Loch Lomond en Trossachs National Park. Stop bij de whiskydistilleerderij van The Famous Grouse voor een lunch en een rondleiding (beide op eigen kosten) en ga na een glaasje whisky verder naar de Hermitage, een omgeving met een schitterende natuur waar u de indrukwekkende zwarte Linn Falls vindt.

Hoogtepunten

 • Krijg tips van insiders ter plekke
U verlaat het centrum van Edinburgh en reist naar het noorden door het platteland naar de oude hoofdstad Stirling, een historische stad. Geniet achter het raam van de majestueuze aanblik van het kasteel van Stirling dat hoog boven op een rotsachtige heuvel uitkijkt over de stad. Vervolgens maakt u een stop voor foto's van het Wallace Monument terwijl u meer te weten komt over William Wallace en zijn aandeel in de middeleeuwse oorlogen om onafhankelijkheid.

Na een pauze om uw benen te strekken, keert u terug naar de touringcar en rijdt u verder in noordelijke richting door de Schotse Hooglanden, terwijl u kunt genieten van de prachtige runderen (of 'wee hairy coos' zoals de Schotten zeggen) die vrij rondlopen in en rond het wilde en winderige landschap. Reis langs Loch Earn, bewonder de schoonheid en vergaap u aan de rijke kleuren van Loch Lomond en het Trossachs National Park terwijl u door het open parklandschap rijdt.

Aan het begin van de middag is er een stop voor een lichte lunch in een van Schotland's meest beroemde whiskydistilleerderijen: The Famous Grouse. Als u graag meer wilt weten over whisky en de productie ervan, maak dan een rondleiding (op eigen kosten) door de distilleerderij om te zien hoe mout wordt gedroogd en whisky gerijpt. Nadat u de locatie hebt verkend, keert u terug naar de leden van de groep die niet hebben deelgenomen aan de tour en kunt u een glaasje whisky proeven om bij te komen.

U gaat verder naar het hart van Perthshire en stopt voor een wandeling in de Hermitage, een populaire, schitterende plek met bossen rondom watervallen en het neerstortende water van de rivier de Braan. Wandel door de bossen naar de spectaculaire zwarte Linn Falls van de Hermitage waar na een pauze en het nemen van foto's de terugreis naar Edinburgh begint.

Geniet van een laatste stop in het schilderachtige dorp Dunkeld, dat door Shakespeare wordt genoemd in Macbeth, en breng een bezoek aan de prachtige kathedraal van Dunkeld aan de oever van de rivier de Tay. U rijdt langs de indrukwekkende Forth Bridge net buiten Edinburgh en eindigt uw tour bij het vertrekpunt.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
High Street, centrum van Edinburgh
Vertrektijd:
8:45 uur
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Dagtrip met whisky en Highland-watervallen vanuit Edinburgh

Whisky and Highland Waterfalls Day Trip from Edinburgh

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Tour naar distilleerderij
 • Glaasje lokale whisky
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Leon G , juli 2015

Mooie natuur en rondleiding distilleerketel oké
Autocar oude car
Te lange afstanden, te weinig tijd voor alles
Slechte geluidsinstallatie in car, moeilijk te begrijpenschots Engels
Eenzijdige commentaren: Walter scott en wallace, niets over de natuur, sociodemografie, politiek, religie, etc