Viator

 • Locatie: Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 36,29

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Deze wandeling met onze unieke gids, Stuart Usher, is vermakelijk en boeiend. Zijn familie heeft historische verbindingen met Edinburgh (zijn groot-oudoom Andrew Usher schonk de prachtige Usher Hall aan de stad) en zijn diepgaande kennis van de culturele, historische en architectonische aspecten van de stad geeft hem zijn unieke kijk op onze prachtige hoofdstad.

Hij toont de culturele schatten van Edinburgh, de geheimen van zijn verleden en zijn beroemde personages, en hij is terecht beroemd vanwege zijn vermakelijk en grappig commentaar.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Familievriendelijk
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
 • Krijg tips van insiders ter plekke
De wandelingen duren normaal gesproken drie uur, maar kunnen worden aangepast aan de wensen van de bezoeker (qua route en reisplan). Bezoekers krijgen de pracht en praal van de beroemde Royal Mile van Edinburgh te zien, samen met het smakelijke commentaar van Stuart op de beroemde personages uit de stad. Mensen zoals de grote historische romanschrijver Sir Walter Scott, de uitvinder van de telefoon Alexander Graham Bell, de schepper van Sherlock Holmes, Sir Arthur Conan Doyle en de eerste 'Jekyll and Hyde', Deacon Brodie.

Daarnaast vertelt Stuart plechtig over de andere wereldberoemde mensen verbonden met Edinburgh, zoals de nationale dichter van Schotland, de grote Robert Burns, de filosoof David Hume, en de grondlegger van de moderne economie, Adam Smith. De meeste historische bezienswaardigheden zijn inbegrepen. Bovendien brengt u een bezoek aan de prachtige St Giles-kathedraal en de wereldberoemde nationale galerieën van Schotland.

In de nationale galerieën bekijkt u schilderijen van oude meesters zoals Da Vinci, Rembrandt, Rafaël, Titiaan en vele anderen, terwijl Stuart zijn persoonlijke kijk op de schilderijen geeft. U bezoekt ook enkele van de beroemde 'closes' van Edinburgh, inclusief degene van de beroemde zonen van de stad, zoals David Hume en Deacon Brodie.

Er is voldoende opwinding en plezier, evenals ruime mogelijkheden om een aantal gedenkwaardige foto's te nemen van de bekendste bezienswaardigheden van de glorieuze en oude hoofdstad van Schotland!

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Buiten de centrale ingang van Usher Hall, Edinburgh
Vertrektijd:
10:00 uur en 14:00 uur
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
The Mound, Edinburgh EH2 2EL

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek in de ochtend
Code: TG1

Een begeleide wandeling van maximaal drie uur (afhankelijk van uw wensen) rond het centrum van Edinburgh met Stuart Usher. Vertrektijd 10:00 uur

Engels
Van
USD 36,29
Prijsgegevens
Vertrek in de middag
Code: TG2

Een begeleide wandeling van maximaal drie uur (afhankelijk van uw wensen) rond het centrum van Edinburgh met Stuart Usher. Vertrektijd 14:00 uur

Engels
Van
USD 36,29
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Royal Mile - wandeling met gids in Edinburgh

Your guide, Stuart Usher

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Wandeling
 • Kleine groepen (maximaal 10 deelnemers)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.