Viator

  • Locatie: Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 12,93

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
Zie de duistere kant van Edinburgh. Het gruwelijke en het glorieuze. Het angstaanjagende en het afzichtelijke. Deze 2 uur durende tour is een griezelig leuke wandeling door de wilde en duistere kant van de hoofdstad van Schotland. U gaat naar plekken waar moorden, monsters en chaos legendarisch zijn geworden en brengt een bezoek aan de Old Carlton- of Canongate Kirkyard-begraafplaats, twee van de meest angstaanjagende begraafplaatsen in Edinburgh. Onderweg vertelt uw onderhoudende gids u waargebeurde verhalen over heksen, grafschenders, vampiers, kannibalen en nog veel meer.

Hoogtepunten

  • Directe bevestiging
  • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
U ontmoet uw gids op Royal Mile, de belangrijkste straat van de oude binnenstad, waar uw wandeling door 'duister' Edinburgh begint. In Edinburgh is veel vreemds gaande, en er doen enge verhalen de ronde over moordenaars, vampiers, monsters en zelfs kannibalen.
U volgt uw gids door donkere binnenplaatsen en griezelige steegjes, en luister naar huiveringwekkende verhalen over executies, moorden, martelingen, geesten en hekserij. Daarna gaat u de North Bridge, met zijn eigen formidabele geschiedenis, voordat u Carlton Hill beklimt.
U voelt de rillingen over uw rug lopen bij de waargebeurde verhalen over bloederige en gruwelijke daden, zoals de verhalen over de heksenprocessen die hier ooit plaatsvonden. Ontdek hoe deze plek nog steeds wordt gebruikt voor heidense rituelen zoals het Edinburgh Beltane Fire Festival, en geniet van 360-graden uitzicht over de stad.
Vervolgens gaat u verder naar de Old Carlton-begraafplaats, één van de angstaanjagende begraafplaatsen van Edinburgh. U ziet het imposante mausoleum dat de laatste rustplaats is van David Hume, van wie wordt verteld dat hij een pact met de duivel had afgesloten, en misschien hoort u ook het verhaal van de beruchte grafschenders Burke en Hare. U kunt ook de Canongate Kirkyard-begraafplaats bezoeken, die dateert uit de 17e eeuw. Wees gerust: bij deze tour zijn er geen nagespeelde scènes, monstermaskers of verzonnen verhalen.
Na zo'n twee uur eindigt uw tour in een plaatselijke pub vlak bij de Royal Mile, waar u onder het genot van een pint bier of een glas whisky (beide op eigen kosten) kunt bijkomen van deze onderhoudende en intrigerende tour.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De Royal Mile, Edinburgh
Vertrektijd:
18:30 uur
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt op de Royal Mile, Edinburgh

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour met Engelse gids
Code: 6785EDGHOSTE

Tour vertrekt om 18:30 uur met een Engelssprekende gids

Van
USD 12,93
Prijsgegevens
Tour met Spaanse gids
Code: 6785EDGHOSTS

Tour vertrekt om 18:30 uur met een Spaanssprekende gids

Van
USD 12,93
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Spookachtige wandeltocht door de duistere kant van Edinburgh: mysterie, moord en legendes

Ghost Walking Tour of Edinburgh

Inbegrepen:
  • Professionele gids
Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.