Viator
Van USD 51,19

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ervaar op deze privé dagtour vanuit Dubrovnik de schoonheid en geschiedenis van de stad Montenegro die steeds meer toeristen trekt. U reist met een privégids die u langs de spectaculaire kust van Kroatië voert en u een heel eind Montenegro in brengt. Hij volgt daarbij de prachtige baai van Kotor die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bezoek de goed bewaarde, middeleeuwse ommuurde stad Kotor die ingeklemd ligt tussen de baai en bergen, en stop hier voor de lunch (op eigen kosten) voordat u de stad verder gaat verkennen of naar de nabijgelegen prachtige Venetiaanse stad Perast gaat, waarna u weer terugkeert naar Dubrovnik. Uw gids begeleidt u tijdens uw privétour.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Privétour voor uw groep met gids/chauffeur
De middagtour begint als u wordt opgehaald bij uw hotel in het centrum van Dubrovnik. Stap aan boord van uw privé limousine met airconditioning en bewonder de kustlijn van Kroatië tijdens uw trip naar Montenegro. Aangezien de gids geheel en al tot uw beschikking staat, kunt u alles aan uw gids vragen en met gerust hart met een of ander voorstel komen.
Stop als u foto's wilt nemen van de oude stad Dubrovnik en bewonder de schilderachtige dorpjes en baaien van de Dubrovnik Riviera (Župa Dubrovačka) terwijl u naar het zuiden rijdt.
Na ongeveer een uur bent u in Montenegro, een land dat nu pas door de toeristenindustrie is ontdekt. Volg de adembenemende, door bergen omringde baai van Kotor (Boka Kotorska) tot u bij Kotor bent, de prachtige ommuurde stad aan het einde van de baai.
In Kotor kunt u op eigen houtje de stad gaan ontdekken of u kunt aan uw gids vragen of die voor een lokale gids kan zorgen, die echter niet is inbegrepen in de reissom. Ga vervolgens via een poort in de 9e-eeuwse stadsmuren de stad in en ontdek de schitterende Venetiaanse lanen en pleinen die zijn omzoomd door stenen kerken en herenhuizen.
Vergeet niet de kathedraal van Saint Tryphon te gaan bezichtigen, het pronkstuk van de stad. Deze kathedraal dateert uit de 12e eeuw, heeft twee torens en een zilveren altaarscherm en herbergt de overblijfselen van St. Tryphon, de beschermheilige van Kotor.
Neem de tijd voor de lunch (op eigen kosten) in een restaurant en blijf desgewenst wat langer in Kotor of vraag aan uw gids of hij u naar het nabijgelegen Perast eveneens aan de baai wil brengen. Geniet van een rondleiding door dit prachtige Venetiaanse stadje en laat het schitterende uitzicht over het eilandklooster van St. George op u inwerken.
Na een korte boottocht met de veerboot over de baai gaat u terug naar Dubrovnik, waar de trip eindigt wanneer u bij uw hotel wordt afgezet.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Dubrovnik
Vertrektijd:
Start tussen 8:00 en 17:00 uur; neem van tevoren contact op met de lokale reisorganisatie voor de gewenste ophaaltijd
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Privétour: dagtrip vanuit Dubrovnik naar Kotor in Montenegro met eventueel een bezoek aan Perast

Private Tour: Kotor Day Trip from Dubrovnik

Inbegrepen:
 • Vervoer per particulier voertuig
 • Privéchauffeur / -gids
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Entree
 • Lokale gids in Kotor
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 12 uur van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Voordat u de grens passeert, MOET u navragen wat de visumvereisten zijn en ervoor zorgen dat u hieraan voldoet. Alle visumvereisten zijn de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.