Viator

 • Locatie: Dublin, Ierland
 • Duur: Varieert

  Origineel - paarse route Duur: 1 uur en 30 minuten - Docklands - roze route Duur: 30 min.
Van USD 20,43

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Stel uw eigen sightseeingreisplan voor Dublin samen met een hop-on hop-off buskaartje voor 1 of 2 dagen. Uw buskaartje is geldig op twee verschillende routes, die samen in totaal meer dan 30 strategisch over de stad verspreide haltes hebben. Luister aan boord van de bus naar livecommentaar en stap in en uit waar en wanneer u maar wilt. Bekijk bezienswaardigheden zoals Trinity College, het Guinness Storehouse en St Stephen's Green. Inbegrepen in de prijs van het buskaartje zijn een gratis wandeltocht door Dublin, toegang tot The Little Museum of Dublin en kortingen bij bepaalde attracties in de stad.

Talen tour

Audio Engels
Gids Engels
U kunt bij elke gewenste halte op de route op de Dublin hop-on hop-off bus stappen. Met de keuze uit meer dan 30 centraal gelegen haltes kunt u uw eigen sightseeingtour samenstellen. Uw buskaartje geeft u toegang tot twee routes: de paarse route door het hart van het centrum van Dublin die in totaal 1,5 uur in beslag neemt, en de roze route door de levendige Docklands die 30 minuten duurt.

Voor een ontspannen ervaring kunt u beide routes volledig in de bus afleggen en ondertussen luisteren naar uw gids. Als u bepaalde plekken liever te voet wilt verkennen, stapt u gewoon bij de gewenste halte uit.

De charmante hoofdstad van Ierland biedt tal van bezienswaardigheden en met deze pas voor 1 of 2 dagen kunt u er een heleboel van zien. Als de Georgiaanse architectuur van Trinity College u aanspreekt, stapt u uit bij Trinity College en wandelt u de campus op. Aan deze vermaarde universiteit studeerden literaire beroemdheden zoals Oscar Wilde en Samuel Beckett, en u vindt hier eveneens het eeuwenoude Book of Kells.

Stap uit bij het Guinness Storehouse voor een pintje Guinness-bier of stap over op de roze route om de kleurrijke U2 Graffiti Wall en het Grand Canal Dock te bekijken. Laat de bezienswaardigheden even voor wat ze zijn en wandel in alle rust rond in St Stephen's Green Park of Phoenix Park.

Tussen de ritten door kunt u deelnemen aan een gratis wandeltocht langs de hoogtepunten van Dublin of gebruikmaken van uw gratis toegang tot The Little Museum of Dublin aan St. Stephen's Green.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Dublin
Vertrektijd:
Origineel - paarse route
Eerste bus: 9:00 uur Laatste bus: 19:00 uur
Duur: 1 uur en 30 min.

Docklands - roze route
Eerste bus: 9:45 uur Laatste bus: 17:35 uur
Duur: 30 min.

Laatste vertrektijd:
Zomer: 19:00 uur
Winter: 17:00 uur
Duur:
Varieert

Origineel - paarse route Duur: 1 uur en 30 minuten - Docklands - roze route Duur: 30 min.
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

24-uurspas
Code: HOHO24HRS

In- en uitstappen in uw eigen tempo. Geniet van alle attracties en bezienswaardigheden met tickets die vanaf het moment van aankoop 24 uur geldig zijn.

Engels
Engels
Van
USD 20,43
Prijsgegevens
48-uurs pas
Code: HOHO48HRS

In- en uitstappen in uw eigen tempo. Geniet van alle attracties en bezienswaardigheden met tickets die vanaf het moment van aankoop 48 uur geldig zijn.

Engels
Engels
Van
USD 23,65
Prijsgegevens

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Dublin hop-on hop-off bustour

Dublin Hop-On Hop-Off Bus Tour

Inbegrepen:
 • Hop-on hop-off buskaartje
 • Gratis kaart en korting mogelijk bij bepaalde attracties
 • Livecommentaar in het Engels
 • Audiocommentaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Japans, Pools, Russisch, Iers, Chinees en Italiaans
 • Wandeltocht door Dublin
 • Toegang tot The Little Museum of Dublin
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Hop-on hop-off buskaartje is twee dagen geldig op beide routes
 • Bus 33 stopt bij de bekendste bezienswaardigheden van Dublin, zoals het Guinness Storehouse en Christ Church Cathedral
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Karel L , september 2016

Goede tour, met een prima chauffeur/commentator.