Viator
Van USD 54,50

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van een spannende duinencross en een barbecuediner onder de sterrenhemel tijdens dit 5 uur durende avontuur in de woestijn van Dubai. Cross door de glooiende rode duinen van de Lahbab-regio en ervaar de sensatie terwijl uw 4x4 over de steile hellingen glijdt. Stop voor een foto van de woestijn bij zonsondergang en ga vervolgens naar een verlicht tentenkamp in bedoeïenenstijl om te genieten van een ritje op een kameel, zandboarden uit te proberen en een hennatatoeage te laten zetten. Tot slot kunt u genieten van een overheerlijk barbecuediner terwijl u kleurrijke buikdanseressen en folkloristische 'tanoura'-optredens van wervelende derwisj-dansers bekijkt.
Verlaat uw hotel in het centrum van Dubai in uw 4x4 met airconditioning en ga op weg naar de lege woestijn die de stad omringt.
Tijdens uw reis vertelt uw gids over Dubais transformatie van vissersdorp naar glimmende metropool in slechts een paar decennia. Kijk hoe het lichte, gouden woestijnzand van kleur verandert, van donkere bruintinten naar diepe roodtinten.
Ga vervolgens off-road naar wat bekendstaat als het Lahbab-woestijngebied, dat beroemd is om zijn glooiende duinen. Bewonder de surrealistische schoonheid van de woestijn en houd u goed vast terwijl uw chauffeur de grootste hellingen bedwingt. Voel vervolgens de adrenaline pompen terwijl uw 4x4 de zandhoogten beklimt en afglijdt. Het gevoel van het wegglijdende zand onder de wielen is een echte kick!
Na afloop wordt er gestopt om foto's te maken van de woestijnzonsondergang, die gouden en oranje schemerlicht over de duinen werpt. Rijd vervolgens door naar een outdoorkamp in bedoeïenenstijl midden in het zand.
Loop door het met lampen verlichte kamp en ga een prachtige bedoeïenentent binnen. Nestel u in de kussens en geniet van een traditioneel Emirati-welkom met Arabische koffie en dadels. U krijgt ook een geurige shisha (waterpijp) aangeboden.
Daarna kunt u naar keuze gebruikmaken van de gratis activiteiten die worden aangeboden. Maak een ritje op een kameel, probeer zandboarden uit, laat een hennatatoeage zetten. En maak, als u dat wenst, een ritje in een woestijnbuggy (bijkomende kosten) door het zand.
Ga later zitten voor een heerlijk barbecuediner onder de sterrenhemel. Verorber gegrild vlees, salades, hoofdgerechten en desserts geserveerd met frisdrank en mineraalwater. Als u dat wilt, kunt u extra drankjes (op eigen kosten) kopen bij de bar.
Tijdens en na het eten kunt u genieten van live Arabische muziek en entertainment, waaronder buikdansen en folkloristische tanoura-dansen, waarbij wervelende derwisj-dansers ongelooflijke kostuumtransformaties ondergaan terwijl ze over de vloer zwieren.
Wanneer het tijd is, rijdt u terug naar Dubai in uw 4x4 waar uw ervaring eindigt als u wordt afgezet bij uw hotel.

Let op: tijdens de Ramadan (6 juni tot 6 juli 2016) zal entertainment geen onderdeel uitmaken van de activiteit en zal er geen alcohol worden geschonken.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Dubai
Vertrektijd:
Tussen 15:00 en 16:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
5 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour met standaard ophaalservice
Code: STANDARD PICKUP

Woestijnsafari door rode duinen met standaard gedeelde ophaalservice.

Van
USD 58,00
Prijsgegevens
Tour met privé-ophaalservice
Code: PRIVATE PICKUP

Woestijnsafari door rode duinen met privé-ophaalservice.

Van
USD 54,50
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Crossen door de Rode duinen in Dubai inclusief woestijnkamp met barbecuediner

Drive along the landscapes as the desert colour changes

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten in Dubai met een 4x4
 • Gedeeld vervoer 
 • Privévervoer (indien deze optie is gekozen)
 • Scheuren door de duinen in de Lahbab-woestijn
 • Arabische koffie en dadels vooraf
 • Rit op een kameel, zandboarden, hennatatoeage
 • Barbecue (vegetarische optie beschikbaar)
 • Water en frisdrank (onbeperkt)
 • Buikdans, tanoura-dans, vuurdans
 • Zonsondergang in de woestijn
 • Shisha (beschikbaar in verschillende smaken)
 • Foto's met Arabische valk
Niet inbegrepen:
 • Alcoholische dranken (te koop)
 • Rit in woestijnbuggy
 • Fooien
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen onder 3 jaar mogen niet mee met het scheuren door de duinen. Een kind moet worden begeleid door een volwassene en afgezet bij het kamp tijdens de trip door de duinen
 • Een beperkt aantal Henna-ontwerpen is gratis. Voor aangepaste ontwerpen waarbij het tekenen langer duurt, worden extra kosten in rekening gebracht
 • Wegens een groot aantal gasten, zijn kameelritten beperkt tot een korte rit in het kamp. Op verzoek zijn langere kameelritten mogelijk tegen extra kosten
 • De tour wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of mensen met rug- of nekproblemen
 • Quad bike-verhuur op de kamplocatie
 • De standaardtour is op een gedeelde basis, dus ophaaltijden kunnen variëren
 • Ons kamp beschikt over aangewezen gebieden voor Shisha-roken. Extra kosten worden in rekening gebracht als Shisha wordt vereist voor de gastentafels
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: wim d , april 2015

Een hoogtepunt op onze citytrip! Een echte aanrader om Palm Jameirah eens anders te zien...