Viator

 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 1 dag (circa)
Van USD 27,40

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Neem een kijkje in een onderwaterwereld met een kaartje voor The Lost Chambers Aquarium in Atlantis The Palm in Dubai. Dit spectaculaire aquarium biedt panoramische lagunes, kamers en tunnels die u geheel op uw eigen manier kunt verkennen! Wandel op uw gemak en staar in de ogen van tropische vissen, golvende roggen, eng uitziende haaien en andere wezens. Uw kaartje omvat ook een tour, zodat u meer te weten komt over het leven in de zee en het oude Atlantis, de verzonken stad waaraan het thema van het aquarium is ontleend. Als u nog meer wateractie wilt, kiest u voor een upgrade die toegang tot het Atlantis Aquaventure Waterpark omvat.
Ga op eigen gelegenheid naar het hotel Atlantis The Palm in The Palm in Jumeirah, Dubai, en ga naar The Lost Chambers Aquarium in The Avenues-zone. Laat uw toegangskaart zien en verken het aquarium in uw eigen tempo.
Met meer dan 65.000 zeedieren is The Lost Chambers een doolhof van panoramische kamers en tunnels rond de legende van de verloren stad Atlantis waarvan restanten zouden zijn ontdekt tijdens de bouw van het hotel. Vergaap u aan de oogverblindende wezens in de Ambassador-lagune en bewonder de kleurrijke rifvissen, de haaien en de verschillende soorten sierlijke roggen die door een gigantische glazen ruimte drijven.
Kom tijdens de wandeling meer te weten over de verschillende wezens met behulp van de interactieve touchscreens. Bij uw toegangskaart is een tour inbegrepen, waarin u uitleg krijgt over het leven in de zee, de technologie van het aquarium en de dagelijkse taken van de deskundigen.
U kunt ook een aantal bijzondere ervaringen kiezen (op eigen kosten). Zo kunt u kijken hoe de roggen worden gevoerd of kunt u snorkelen of scubaduiken in de Ambassador-lagune. Uw ervaring eindigt wanneer u het aquarium verlaat.
Aquarium- en Aquaventure-upgrade: haal alles uit uw verblijf in Atlantis The Palm door een upgrade met een bezoek aan het Aquaventure Waterpark aan te schaffen. Aquaventure is ook onderdeel van het Atlantis en wanneer u een upgrade aanschaft, krijgt u een toegangskaart voor dezelfde hele dag voor het park dat u vóór of na uw bezoek aan The Lost Chambers kunt gebruiken.

Ga het park in en geniet naar hartenlust van de glijbanen en attracties die zijn inbegrepen in uw toegangskaart. Glij met hoge snelheid via de vrijwel verticale glijbaan Leap of Faith de Tower of Neptune af en land in een lagune vol haaien, of doe het rustig aan in de kabbelende rivieren. Kinderen zullen weg zijn van de Splasher-speeltuin met glijbanen en stortemmers met water. En als u even wilt uitrusten, gaat u lekker zitten op het zandstrand of in een van de restaurants (op eigen kosten).

Let op: van 26 februari tot en met 21 maart 2017 zullen beide rivieren en alle lagunes gesloten zijn. Dit geldt ook voor vijf attracties in Neptune Tower, waaronder Shamal, Surge, Plunge, Falls en Stinger. Gasten kunnen blijven genieten van onbeperkte toegang to attracties in Aquaventure, zoals het kindergedeelte Splashers, twee attracties bij Neptune Tower (Leap of Faith en Shark Attack), Shark Lagoon (activiteiten onder water), alle zes de glijbanen bij Poseidon Tower en de tokkelbaan.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Atlantis The Palm, Dubai
Vertrektijd:
Het park is geopend van 10:00 uur tot zonsondergang. Let op: de openingstijden zijn onder voorbehoud, afhankelijk van de tijd van het jaar. Neem vóór de reis contact op met de plaatselijke organisator.

Geldig vanaf het inwisselen van uw coupon voor de geselecteerde periode.

Duur:
1 dag (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt in het aquarium

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alleen het aquarium
Code: Entrance Only

Inclusief toegang tot The Lost Chambers Aquarium in Atlantis The Palm. Overhandig uw voucher bij de The Lost Chambers Ticketing Plaza.

Van
USD 27,40
Prijsgegevens
Aquarium en Aquaventure
Code: Combined Ticket

Inclusief toegang tot het Lost Chambers Aquarium en Aquaventure in Atlantis The Palm. Overhandig uw voucher bij de Aquaventure Ticketing Plaza

Van
USD 84,95
Prijsgegevens

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Toegang tot de Lost Chambers bij Atlantis The Palm

Lost Chambers aquarium at the Atlantis

Inbegrepen:
 • Toegang tot het Lost Chambers Aquarium
 • Aquarium-tour
 • Toegang tot Aquaventure Waterpark (als deze optie is geselecteerd)
 • Gebruik van zwemvest in het Aquaventure Waterpark, indien nodig
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen te worden begeleid door een volwassene
 • Er geldt een minimumleeftijd van 10 jaar voor alle duikervaringen
 • Met uitzondering van Dive Discovery is een duikbrevet vereist voor alle duikervaringen
 • De Lost Chambers Aquarium Tour is elk uur op het hele uur beschikbaar van 10:00-20:00 uur in het weekend (vrijdag-zaterdag) en van 13:00-19:00 uur op weekdagen (zo t/m do)
 • Let op: vouchers moet worden afgedrukt en getoond bij de Ticketing Plaza
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.