Viator

 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 30 minuten (circa)
Van USD 37,80

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek het observatiedek van de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, voor een prachtig uitzicht over Dubai. Dit entreebewijs voor At the Top biedt u toegang tot uitzicht op de stad vanaf de 124e verdieping. Op 452 meter hoog. U kunt zowel binnen als buiten gaan staan en de telescopen gebruiken voor een kijkje op de bezienswaardigheden. Selecteer tijdens de boeking een ticket op basis van de drukste uren en de minder drukke uren.

Hoogtepunten

 • Geniet van fantastische uitzichten
 • Meedere keren per dag aangeboden
 • Zie de bezienswaardigheden bij nachtverlichting
At the Top, het observatiedek op 452 meter, bevindt zich bovenin de Burj Khalifa en is een van de populairste attracties van Dubai. U hebt toegang tot het hoogste observatorium ter wereld. In de speciale lift wordt u vermaakt door een multimedia-presentatie over de geschiedenis van Dubai en het bouwwonder dat de Burj Khalifa is. Kijk vervolgens door de glazen wanden van het observatiedek die van het plafond tot de vloer reiken voor een adembenemend en onbelemmerd uitzicht van 360 graden op de stad, woestijn en oceaan.

In het donker verandert de omgeving in een magische ervaring als het licht in deze sprankelende stad aangaat voor de nacht. Speciale telescopen bieden virtuele beelden voor een reis door de tijd. Aanschouw beelden van de omgeving zoals die nu is, evenals beelden uit het verleden en de toekomst, zowel overdag als 's avonds. Wandel rondom langs het glas voor een compleet uitzicht en als u daar zin in hebt kunt u naar het openluchtterras gaan voor weer een ander perspectief.

Het gemiddelde bezoek aan At the Top duurt 1,5 uur, maar u kunt zo lang blijven als u wilt voordat u terugkeert naar de voet van de Burj Khalifa. U zult meer bewondering hebben voor dit architecturale wonder en meer te weten komen over de opmerkelijke visie van Dubai.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Dubai Mall
Vertrektijd:
Neem contact op met uw lokale serviceprovider om de tijd van uw bezoek te bevestigen (informatie wordt verstrekt na de boeking)
Duur:
30 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Reguliere tijden 2016-2017
Code: TG5

De minder drukke uren zijn van 8:30 - 15:00 en van 18:30 - 23:00 uur. Belangrijk: raadpleeg uw bevestigingsgegevens voor de exacte toegangstijd. Voorkeurstijden zijn op basis van beschikbaarheid.

Van
USD 37,80
Prijsgegevens
Piekuren 2016-2017
Code: TG6

Piekuren zijn van 15:30 - 18:00 uur. Belangrijk: raadpleeg uw bevestigingsgegevens voor de exacte toegangstijd. Voorkeurstijden zijn op basis van beschikbaarheid.

Van
USD 61,97
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Toegang tot het observatiedek van de Burj Khalifa in Dubai

At the top 1

Inbegrepen:
 • Entreeprijzen voor de 124e verdieping 
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Op de dag van de trip hebt u een geldig paspoort nodig
 • Let op: weersomstandigheden kunnen niet worden gegarandeerd. Er vindt geen restitutie plaats voor mistig weer en weinig zicht
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.