Viator

 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 15 uur (circa)
Van USD 238,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Neem deel aan een dagtrip naar de hoogtepunten van de stad Abu Dhabi en breng een bezoek aan het populaire Ferrari World met retourtransfers vanuit Dubai en terug!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Fantastische verkenning van de stad
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Ophalen van hotel inbegrepen
Ontdek de hoogtepunten van Abu Dhabi, hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, ook wel bekend als het Arabische juweel. De haven van Jebel Ali is de grootste kunstmatige haven ter wereld en een van de bezienswaardigheden die we passeren op weg naar Abu Dhabi. Bij aankomst is de eerste bestemming de Sjeik Zayed-moskee, een van de grootste moskeeën ter wereld. We gaan verder om een bezoek te brengen aan het Sheikh Zayed Centre voor een kijkje in het privé-leven van H. H. Sheikh Zayed, die vaak wordt aangeduid als "De vader van de Verenigde Arabische Emiraten". Onze volgende stop is het Heritage Village, waar we worden meegenomen naar het verleden om het leven te verkennen voordat er olie werd gevonden. Een rit langs het prachtige Corniche en Saadiyat Island, de toekomstige basis voor onder meer het Louvre Abu Dhabi, het Guggenheim Abu Dhabi, het Zayed National Museum, brengt u naar Yas Island. Hier brengt u een bezoek aan het themapark Ferrari World. Het park beschikt over meer dan 20 unieke ritjes en attracties voor bezoekers van alle leeftijden en met allerlei interesses: van supersnelle ritjes tot zeer geavanceerde simulators en gezinsvriendelijke attracties, en bovendien een breed scala aan Italiaanse restaurants, unieke winkelervaringen en speciaal entertainment. Later wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Hotels in Dubai
Vertrektijd:
6:30 uur

Tijden zijn onderhevig aan wijziging vanwege de plaatselijke verkeersomstandigheden.

Duur:
15 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Hotels in Dubai

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtour Abu Dhabi met bezoek aan Ferrari en vervoer terug naar Dubai

Sheikh Zayed Grand Mosque

Inbegrepen:
 • Entree
 • Professionele gids (alleen voor de tour door de stad. Geen begeleiding beschikbaar in Ferrari World)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Mogelijk onder begeleiding van een meertalige gids
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
 • De duur van de tour is een schatting. De exacte duur is afhankelijk van het tijdstip en van het verkeer
Kledingvoorschrift : losse, lange broek of lange rok en lange mouwen tot enkel/pols. Geen korte broek voor mannen, geen strakke en doorzichtige kleding. Vrouwen moeten hun hoofd met een sjaal bedekken: vandaar dat we adviseren om een sjaal mee te nemen. Lichaamstatoeages mogen niet zichtbaar zijn. Kleding met aanstootgevende leuzen of afbeeldingen is ook niet toegestaan. Verder is doorzichtige witte kleding niet toegestaan.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.