Viator
Van USD 83,57

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Baanchang Elephant Park heeft als doel olifanten de best mogelijke kwaliteit van leven te bieden in Thailand. Het park is een non-profitorganisatie uitsluitend gefinancierd door bezoekers. De kosten van uw tour dienen als een gift die rechtstreeks wordt besteed aan het redden van nieuwe olifanten en om ervoor te zorgen dat onze olifanten zo gelukkig en gezond mogelijk zijn. Tijdens deze tour vanuit Chiang Mai leert u van een mahoutgids meer over de dieren en krijgt u de kans om ze te voeden. Selecteer bij het maken van de boeking een vertrektijd en het aantal mensen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Zie wilde dieren in hun natuurlijke omgeving
 • Familievriendelijk
 • Lunch inbegrepen
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
Uw tour naar Baanchang Elephant Park begint als u wordt opgehaald bij hotels in Chiang Mai of op het kantoor van de lokale touroperator voor vertrek op het door u gekozen tijdstip.

Reis over het Thaise platteland ten noorden van Chiang Mai in 50 minuten naar het Elephant Park, waar u kunt genieten van uitzicht over de landbouwvelden. Bij aankomst geeft de mahoutgids u informatie over deze Aziatische olifanten en de activiteiten van de tour, en u krijgt de kans om meer te leren over het verzorgen van een olifant.

'The Magical Elephant Mahout Training' is een speciaal programma dat is gemaakt zodat bezoekers meer kunnen leren over de manier waarop de mahouts (de verzorgers van de olifanten) dagelijks met de olifanten omgaan. Doe mahoutkleding aan en kom meer te weten over het gedrag van de dieren en hun manier van leven terwijl u leert hoe u ze kunt wassen zoals een Mahout dat zou doen. Voer de olifanten met bananen en suikerriet.

Neem een pauze voor uw lunch en loop dan samen met Mahouts en olifanten langs de heuvel rond het park. Geef tot slot uw olifant een bad en borstel die voordat u terugkeert voor de rit naar Chiang Mai waar uw tour eindigt.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Hotels of accommodatie in de stad

Als u buiten de stad verblijft (buiten de middelste ringweg) worden extra kosten in rekening gebracht. Geef bij de boeking de informatie door
Vertrektijd:
6:30 of 8:30 uur (selecteer tijdens de boeking)

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald

Duur:
Flexibel
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Elephant Park 6:30 uur 2 personen
Code: TG1

Een dag vol activiteiten met een olifant, 2 personen per olifant: voeden, leren over het oppassen, zorg en liefde voor het dier.

Engels
Van
USD 83,57
Prijsgegevens
Elephant Park 8:30 uur 2 personen
Code: TG2

Een dag vol activiteiten met een olifant, 2 personen per olifant: voeden, leren over het oppassen, zorg en liefde voor het dier.

Engels
Van
USD 83,57
Prijsgegevens
Elephant Park 6:30 uur 1 persoon
Code: TG3

Een dag vol activiteiten met een olifant, 1 persoon per olifant: voeden, leren over het oppassen, zorg en liefde voor het dier.

Engels
Van
USD 141,21
Prijsgegevens
Elephant Park 8:30 uur 1 persoon
Code: TG4

Een dag vol activiteiten met een olifant, 1 persoon per olifant: voeden, leren over het oppassen, zorg en liefde voor het dier.

Engels
Van
USD 141,21
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Baanchang Elephant Park Conservation Experience vanuit Chiang Mai

Happy time in the Jungle

Inbegrepen:
 • Gids
 • Lunch
 • Entree
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Alle belastingen, toeslagen en verwerkingskosten
 • Toeslag voor milieubeheer
Niet inbegrepen:
 • Alcoholische dranken of andere drankjes (tegen betaling)
 • DVD (te koop)
 • Foto's als souvenir (te koop)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Maaltijden voor kinderen niet inbegrepen
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
 • Neem zelf een handdoek en een insectenwerend middel mee
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.