Viator
Van USD 329,32

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ervaar gedurende drie dagen het beste van het tropische Far North Queensland! Ga duiken of snorkelen bij het Great Barrier Reef, maak een ritje met de Kuranda Scenic Railway en verken het Daintree Rainforest en Cape Tribulation. Door de populairste attracties van dit gebied rond Cairns te combineren, is deze driedaagse Super Saver perfect voor mensen die voor het eerst naar Queensland komen, met ook nog eens een korting van 10%. Van het prachtige koraal van het Great Barrier Reef tot het schitterende uitzicht vanuit de Skyrail Rainforest Cableway en ontmoetingen met de wilde dieren van Australië, bevat dit sightseeingarrangement tal van leuke activiteiten die u nooit zult vergeten.

Hoogtepunten

 • Meerdaagse trip
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
Geniet van drie iconische ervaringen in Cairns op drie onvergetelijke dagen in het tropische noorden van Queensland. Elke tour vindt plaats op een aparte dag. Houd er rekening mee dat dit alleen dagtours zijn, accommodatie is niet inbegrepen.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Cairns
Vertrektijd:
 • Dag 1: inchecken om 7:30 uur bij de Reef Fleet Terminal (ophalen en afzetten bij het hotel zijn beschikbaar tegen extra kosten, rechtstreeks te betalen op de dag van de trip.)
 • Dag 2: ophalen bij het hotel begint om 7:30 uur
 • Dag 3: ophalen bij het hotel begint om 7:00 uur
Ophalen bij hotels begint voorafgaand aan de vermelde tijdstippen. Neem contact op met de plaatselijke dienstverlener om uw exacte ophaaltijd te controleren (contactgegevens staan op uw bevestigingsvoucher).
Duur:
3 dagen (circa)
Gegevens terugreis:
Alle tours eindigen tussen 17:00 en 18:00 uur bij het vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Cairns Super Saver: cruise naar het Great Barrier Reef plus Kuranda Scenic Railway plus een dagtrip naar Cape Tribulation

Evolution Boat

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel op dag 2 en dag 3
 • Cruise naar het Great Barrier Reef
 • Rifbelasting en brandstofheffingen
 • Les scubaduiken (optioneel)
 • Snorkeltour met gids, met gebruik van snorkeluitrusting (optioneel)
 • Kaartje voor Kuranda Scenic Railway
 • Kaartje voor Skyrail Rainforest Cableway
 • Riviercruise over de Daintree
 • Wandeling met gids door de Mossman Gorge
 • Toegang tot Wildlife Habitat Sanctuary in Port Douglas
 • Maaltijden zoals vermeld in reisplan (O=ontbijt, L=lunch, A=avondeten)
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij het hotel op de eerste dag
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Huur van wetsuit en stingersuit (AU$10 per persoon)
 • Accommodatie voor overnachting (u keert na dag 1 terug naar uw hotel en gaat verder met het volgende deel van de tour op dag 2 en vervolgens ook op dag 3; u moet eigen accommodatie hebben)
 • Entreeprijzen voor alle attracties die u bezoekt in uw vrije tijd
 • Tour in een semi-duikboot $ 10 per persoon
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Als u ouder bent dan 65 jaar en van plan bent om te gaan duiken, moet u een recent medisch attest kunnen overleggen
 • Kinderen van 12 jaar en jonger mogen niet deelnemen aan duikactiviteiten aan boord in overeenstemming met de Australische wetgeving en de wetgeving in Queensland
 • Alle duikers die aan een gecertificeerde duik willen deelnemen, moeten bewijzen dat ze een duikbrevet hebben
 • Duiken binnen 24 uur voor het vertrek van uw vlucht is niet toegestaan. Alle deelnemers moeten een vragenlijst over hun gezondheid/medicijnen invullen voordat ze mogen duiken. Als u een chronische medische conditie hebt (astma, hart- en longproblemen enzovoort) of voorgeschreven medicijnen gebruikt, mag u misschien niet duiken, dus vraag uw dokter om advies
 • Kinderen jonger dan 18 jaar moeten in het onmiddellijke gezelschap van een ouder of wettelijke voogd zijn
Reisplan:
Duik- en snorkelcruise naar het Great Barrier Reef vanuit Cairns (Dag 1, L):
Stap aan boord van de Evolution voor uw supersnelle cruise naar het rif, met een snelheid van meer dan 30 knopen. Nadat u bent aangekomen bij de exclusieve plek waar u voor anker gaat op het rif, maakt u een snorkeltour met gids of neemt u een gratis les scubaduiken.

Uw Australische barbecuelunch bestaat uit verse vis, biefstuk, worstjes en een selectie van pasta's, salades en garnalen.

Na afloop van uw verblijf van vijf uur op het rif keert u per boot terug naar de wal, waar u kunt genieten van een kaasplankje en verschillende soorten tropisch fruit, terwijl muzikanten en entertainers de terugreis net zo prettig en aangenaam maken als de rest van de dag.

Dagtrip met de Kuranda Scenic Railway vanuit Cairns (dag 2)
:
U vertrekt uit Cairns aan boord van de Kuranda Scenic Railway, waar u tijdens de ontspannen treinreis naar Kuranda, het 'dorp in het regenwoud' meer te weten komt over de pioniersgeschiedenis van Far North Queensland. Ontspan en geniet van het schitterende landschap tijdens de rit door het regenwoud, terwijl u ook een korte stop maakt om foto's te maken bij Barron Gorge en tijdens de oversteek over Stoney Creek Bridge. U komt aan op het station van Kuranda, een van de meest gefotografeerde treinstations ter wereld.

In Kuranda hebt u vrije tijd om wat te winkelen op de Heritage Markets, te gaan lunchen in een van de vele restaurants en cafés, of voor een ontmoeting met wilde dieren in Birdwild, het Australian Butterfly Sanctuary of de Kuranda Koala Gardens (alle inkopen, eten en toegangsprijzen voor bezienswaardigheden op eigen kosten).

Vervolgens begint u aan de terugreis naar Cairns aan boord van de prachtige Skyrail Rainforest Cableway. Hoor de vogels zingen en ruik de frisse geur van het regenwoud terwijl u moeiteloos en geruisloos enkele meters boven het regenwoud zweeft in een zespersoonsgondel. Geniet van onovertroffen uitzichten van het regenwoud tot het rif, terwijl u over de toppen van het gebergte zweeft. Onderweg stopt u twee keer waarbij u uit kunt stappen om deze schitterende omgeving van het bos op promenades te bekijken, bij schilderachtige uitzichtpunten en bij het geavanceerde Rainforest Interpretation Centre.

Dagtour naar Daintree Rainforest, Cape Tribulation en Rainforest Habitat Wildlife Sanctuary vanuit Cairns (Dag 3; L):
Deze tropische dagtrip neemt u mee langs een van de meest schilderachtige kustwegen naar de badplaats Port Douglas. Breng een bezoekje aan de Wildlife Habitat om inheemse dieren te bekijken, waaronder koala's en zeldzame kasuarissen. U kunt zelfs een wallaby of kangoeroe met de hand voeren.

Steek met de kabelpont de rivier de Daintree over voor toegang tot het deel Cape Tribulation van Daintree National Park, waar u kunt genieten van een heerlijke lunch bij het Cape Tribulation Beach House Restaurant (inbegrepen). U kunt ongeveer een uur op uw gemak doorbrengen op Cape Tribulation Beach, voordat u een wandeling met gids maakt door de historische Mossman Gorge en het hart van Cape Tribulation. Onderweg deelt uw gids de fascinerende geheimen van het regenwoud, het voedsel, de medicijnen en de geschiedenis.

Vervolgens keert u terug naar de rivier de Daintree, waar u een cruise maakt, op zoek naar krokodillen, vogels en andere wilde dieren in de mangrove. Voordat u uw dag in het regenwoud eindigt in Cairns, stopt u voor een spectaculair uitzicht vanaf het uitkijkpunt Rex.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Vogeltje , januari 2014

Wat een geweldige trip hebben jullie er van gemaakt. Ondanks dat we elke dag vroegvop pad moesten hebben we enorm genoten. Het is een gevarieerd aanbod. We hadden mooi weer tijdens de boottocht naar Great Barrière Reef en het eten was verrukkelijk en de terugreis werd muzikaal afgesloten door ELVIS. Ook de reis naar Kurunda was prachtig. Alleen de Skyrail wel wat hoogen lang. Maar ook dat hebben we overleefd en achteraf geweldig gevonden. Draintree wilde we voor geen goud missen. Het regrnwoud was schitterend met mooie ver gezichten en parelwit strand. Ook tijdens deze tochten waren de reisleiders uniek en wisten ze erg kundig en wisten veel te vertellen over het gebied. Mede door alle trips van Viator is onze reis naar Australië onvergetelijk. Bedankt. Onze aanbevelingen voor Viator hebben wd al aan familie en vrienden doorgeven.