Viator

Speciale aanbieding
USD 72,16  Bespaar  USD 7,60

Van USD 64,56

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Speciale aanbieding

Boek deze trip en bespaar 10% vergeleken met wanneer u beide tours afzonderlijk boekt!

Betaal minder en profiteer meer met deze Brussel Super Saver, die twee populaire tours combineert in één hele dag vol bezienswaardigheden. Profiteer optimaal van uw tijd in België en ontdek Brussel, de hoofdstad van België, en Antwerpen, dat ook wel de stad van Rubens wordt genoemd. Bekijk 's ochtends de belangrijkste bezienswaardigheden van Brussel, waaronder de Grote Markt en de parlementsgebouwen, onder leiding van uw deskundige gids. Ga vervolgens later op de dag onder leiding van een gids naar Antwerpen en ontdek daar alles over diamanten tijdens een bezoek aan een diamantfabriek. Bekijk eveneens vier meesterwerken van Rubens in de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal.

Talen tour

Gids Engels
Gids Nederlands

Hoogtepunten

 • Brussel Super Saver: tour langs de bezienswaardigheden van Brussel en halfdaagse trip naar Antwerpen
 • Wandel ´s ochtends met een gids langs de topattracties van Brussel, waaronder het Koninklijk Paleis, het parlementsgebouw en de Art Nouveau-huizen
 • Maak ´s middags met uw deskundige gids een trip naar Antwerpen
 • Ontdek het centrum van Antwerpen en breng een bezoek aan een diamantslijperij
 • Bekijk de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en bewonder beroemde kunstwerken van Rubens
 • Gratis pick-up van geselecteerde hotels in Brussel

Halfdaagse stadstour van Brussel
Vertrek 's morgens vanaf uw hotel met uw gids, wandel naar de prachtige Grote Markt van Brussel en bekijk dit beroemde plein. Stap daarna in een luxe touringcar en rijd langs de schitterende Sint-Michielskathedraal, een Rooms-Katholieke kerk gebouwd in 1047. Ga verder naar de Nationale Basiliek van Koekelberg, beroemd omdat hij is geïnspireerd door de Heilige Hart-basiliek (Basilique du Sacré-Coeur) in Parijs.

Ga daarna naar het wereldberoemde Atomium, het Chinese paviljoen en de Japanse toren, beroemd om de collectie Japanse en Chinese keramiek. Nadat u het Koninklijk Paleis van Laken en de Onze-Lieve-Vrouwekerk gepasseerd bent, verkent u de wijk Zavel (Sablon) met zijn talloze antiekwinkels. Bekijk het indrukwekkende Paleis van Justitie, het Koninklijk Paleis en de Europese wijk met het Europees Parlement en de Ministerraad. In het Jubelpark kunt u de monumentale triomfboog en de art-nouveauhuizen bewonderen. U passeert het Warandepark en het Belgische parlement en keert daarna terug naar het stadscentrum, waar uw ochtendtour eindigt.

Trip van een halve dag naar Antwerpen vanuit Brussel
Breng de middag door in de op een na grootste stad van België! Antwerpen is de stad van Rubens, de wereldberoemde 17e-eeuwse schilder die hier woonde. U verkent het goedbewaarde historische karakter van de stad en kunt zowel oude als moderne gebouwen bewonderen.

Reis met een touringcar naar het oude fort van de stad. Hier begint uw wandeling onder leiding van een gids naar de Grote Markt met zijn oude huizen en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, met vier meesterwerken van Rubens, waaronder de Kruisoprichting. Vervolg uw tour met een heerlijke wandeling door het stadscentrum en geniet van wat vrije tijd om de stad zelf te verkennen. Antwerpen is ook bekend als een van de belangrijkste diamantsteden ter wereld. Bezoek een diamantcentrum en leer meer over diamanten van uw deskundige gids.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Bepaalde stadshotels in Brussel of centraal vertrekpunt

Vertrektijd:
Tour langs bezienswaardigheden in Brussel: 9:45 uur
Halfdaagse trip naar Antwerpen: 13:15 uur
Ophalen bij hotels begint 30 minuten eerder
Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Brussel Super Saver met tour langs bezienswaardigheden in Brussel en halfdaagse trip naar Antwerpen

Brussels Super Saver: Brussels Sightseeing Tour and Antwerp Half-Day Trip

Inbegrepen:
 • Entree
 • Afhalen bij het hotel (alleen bij bepaalde hotels)
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Meertalige gidsen
Niet inbegrepen:
 • Afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.