Viator

Speciale aanbieding
USD 122,15  Bespaar  USD 5,97

Van USD 116,18

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Speciale aanbieding

Boek deze trip en bespaar meer dan 4% op de prijs die u zou betalen voor de drie afzonderlijke tours!

Deze Brussel Super Saver combineert drie populaire tours voor één kortingsprijs. Geniet van twee dagen vol avontuur! Breng de eerste dag door met een halfdaagse toeristische tour in Brussel en een halfdaagse trip naar Antwerpen. Breng vervolgens een hele dag door in Gent en Brugge. Het is de perfecte manier om het beste van België te bekijken, van de topattracties van de hoofdstad tot de grootste haven van Europa tot belangrijke kerken en historische locaties! Tijdens elke tour reist u in een comfortabele touringcar met een professionele gids.

Talen tour

Gids Engels
Gids Nederlands

Hoogtepunten

 • Allesomvattende bustour
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
Halfdaagse stadstour van Brussel (ochtend)
Met uw gids bekijkt u de Grote Markt, de kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele, het Atomium, het Chinees paviljoen, de Japanse toren, de koninklijke residentie van Laken, de Sint-Mariakerk, de wijk Zavel, het Justitiepaleis, het Koninklijk Paleis, het Jubelpark, de triomfboog, het Warandepark en het Belgische parlement.

Halfdaagse trip naar Antwerpen (middag)
In de op een na grootste stad van België bekijkt u de topattracties met uw gids, waaronder de Grote Markt en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal (met vier meesterwerken van Rubens). Na wat vrije tijd in het centrum van de stad geniet u van panoramische uitzichten op de haven vanaf de 9e verdieping van het MAS-museum (gesloten op maandag) en kunt u de diamanten zien glinsteren in het diamantpaviljoen van het MAS.

Dagtrip naar Gent en Brugge (hele dag)
Geniet de volgende dag van een tour met gids naar Gent en Brugge. In Gent kunt u monumenten bekijken zoals de Sint-Baafskathedraal, de Sint-Niklaaskerk en het Gravensteen. In Brugge ziet u onder andere de Onze-Lieve-Vrouwekerk, de Grote Markt en de Heilig Bloedkapel. Als u wilt, kunt u ook nog een rondvaart maken door de beroemde grachten (reien) van Brugge.

Bekijk het reisplan hieronder voor meer informatie over elke tour.


Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Bepaalde hotels in Brussel of centraal vertrekpunt

Vertrektijd:
 • 9:45 uur: Halfdaagse stadstour van Brussel
 • 13:15 uur: Halfdaagse trip naar Antwerpen
 • 9 uur: Dagtrip naar Gent en Brugge

Ophalen bij hotels begint 30 minuten van tevoren

Duur:
2 dagen (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Brussel Super Saver: sightseeingtour in Brussel, halfdaagse trip naar Antwerpen, dagtrip naar Gent en Brugge

Brussels Super Saver: Brussels Sightseeing Tour, Antwerp Half-Day Trip, Day Trip to Ghent and Bruges

Inbegrepen:
 • Ophaaldienst vanaf geselecteerde hotels
 • Professionele gids
  • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Afzetten bij hotel
 • Entree
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Optionele boottocht
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Reisplan:

Dag 1:
Halfdaagse stadstour van Brussel (ochtend)
Wandel met uw gids naar de prachtige Grote Markt van Brussel. Ga vervolgens per luxe touringcar naar de magnifieke kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele (gebouwd in 1047) en ga door naar de basiliek van Koekelberg, geïnspireerd door de Basilique du Sacré-Coeur van Parijs.

Bezoek vervolgens het wereldberoemde Atomium, het Chinees Paviljoen en de Japanse Toren, beroemd om zijn 17e- en 18e-eeuwse verzamelingen keramiek. U passeert de koninklijke residentie van Laken en de Sint-Mariakerk, en verkent de wijk Zavel met zijn talloze antiekwinkeltjes. Bekijk het indrukwekkende Justitiepaleis en het Koninklijk Paleis, en bezoek vervolgens het Jubelpark, met zijn triomfboog en een aantal uitzonderlijke art-nouveauhuizen. U passeert het Warandepark en het Belgische parlement op de terugweg naar het stadscentrum, waar uw tour eindigt.

Halfdaagse trip naar Antwerpen (middag)
Na een lunchpauze van een uur (op eigen kosten) reist u naar de op een na grootste stad van België, Antwerpen, samen met uw gids. Antwerpen heeft de op een na grootste haven van Europa en wordt ook wel de stad van Rubens genoemd, naar de 17e-eeuwse schilder die er woonde. Geniet van het goedbewaarde historische karakter van de stad terwijl u de populairste bezienswaardigheden bekijkt. Vanaf het oude fort van de stad wandelt u naar de Grote Markt en bezoekt u de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, met vier meesterwerken van Rubens, waaronder de Kruisoprichting.

Na wat vrije tijd in het centrum van de stad gaat u per touringcar naar de beroemde haven van Antwerpen, de grootste in Europa! Geniet van panoramische uitzichten op de haven vanaf de 9e verdieping van het MAS-museum (gesloten op maandag) en zie hoe de diamanten glinsteren in het diamantpaviljoen van het MAS. Ontdek waarom Antwerpen het wereldcentrum voor diamanten wordt genoemd voordat u terugkeert naar Brussel.

Dag 2: dagtrip naar Gent en Brugge (hele dag)
Laat Brussel achter u en breng een volle dag onder leiding van een gids door in twee prachtige Vlaamse steden: Gent en Brugge. Na een rit van een uur door het schilderachtige Belgische platteland komt u aan in Gent. Hier bezoekt u de Sint-Baafskathedraal met het wereldberoemde schilderij De aanbidding van het Lam Gods (optioneel, gesloten op zondag). Maak daarna een wandeling om de belangrijkste middeleeuwse gebouwen van Gent te bekijken, zoals het belfort, de Sint-Niklaaskerk en het Gravensteen.

Verlaat Gent en geniet van een rit door het Vlaamse land naar Brugge. Tijdens de rit kunt u luisteren naar de geschiedenis van Brugge en de Vlaamse regio via de hoofdtelefoon. Na aankomst in Brugge bezoekt u het Minnewater en het Begijnhof. Benut vervolgens uw vrije tijd met een lunch (niet inbegrepen) voordat u aan de wandeling begint. Tijdens de wandeling bezoekt u de Onze-Lieve-Vrouwekerk met een beeld van Michelangelo, de Grote Markt met het belfort en het stadhuis (Burg) met de Basiliek van het Heilig Bloed. U kunt ook een boottocht maken door de beroemde grachten van Brugge voordat u terugkeert naar Brussel.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.