Viator

 • Locatie: Bordeaux, Frankrijk
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 75,25

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Proef de vele hoogtepunten van Bordeaux tijdens deze 4 uur durende culinaire tour. U verkent deze mooie stad te voet met uw culi-gids, bezoekt bekende lokale winkels en ontmoet de eigenaars. U proeft broodjes, kazen en chocolaatjes en sluit af met een heerlijk lunchbuffet besprenkeld met lokale bordeauxs.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Lunchbuffet inbegrepen
 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Verzamelen in de buurt van het Place des Quinconces in het centrum van Bordeaux voor een 4 uur durende culinaire tour. Volg uw enthousiaste lokale gids op een rustige wandeling door de stad, waarbij u onderweg de architectuur bewondert en meer te weten komt over de geschiedenis en culinaire tradities van Bordeaux.
U begint met een bezoek aan een lokale bakker, waar de aroma's van vers gebakken stokbrood in de lucht hangen. U ontmoet de bakker en ruikt de geur van handgemaakt stokbrood dat vers uit de oven komt.

Uw volgende stop is één van de beroemdste chocolatiers van Bordeaux, wiens geheime recepten al vele generaties hebben doen genieten. Nadat u de eigenaar hebt ontmoet, ontvangt u een scala aan chocolaatjes met smaken variërend van gember tot groene thee tot olijf. Deze verrassende combinaties zijn een genot voor de smaakpapillen!
Vervolgens doet u een 'Tour de France' van kaas bij een lokale kaaswinkel. U krijgt een tipje van de sluier opgelicht over de expertise van de Franse kaasmakers (meesters in hun vak) en proeft enkele van de klassiekste en geliefdste Franse kazen zoals Comté, Roquefort en Brie.
Met uw smaakpapillen op deze manier opgewarmd besluit u uw culinaire tour met een lunchbuffet in een typisch Bordeaux' appartement. Neem plaats in de eetkamer en geniet van een hartige selectie van de producten die u tijdens uw tour hebt geproefd. Daarna is het tijd om canelés te proeven, een typisch streekgebak uit de regio van Bordeaux, en natuurlijk een aantal lokale bordeauxs. De tour eindigt na de lunch.


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Bordeaux, nabij het Place des Quinconces
Vertrektijd:
9:30 uur
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Culinaire wandeling door Bordeaux met lunch

Bordeaux Gourmet Tour

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Proeverijen (brood, kaas en chocolade)
 • Lunchbuffet met wijn
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • De minimumleeftijd voor alcoholconsumptie is 18 jaar
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.