Viator
Van USD 176,04

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Tijdens deze 10 uur durende tour door de natuur krijgt u een gedetailleerd beeld van het jongste en grootste eiland van Hawaï. Verken het diverse landschap en de natuurlijke wonderen, zoals actieve vulkanen in het Hawaii Volcanoes National Park waar oranje lava de zee in stroomt. Loop door regenwouden naar enorme watervallen en wandel over zwarte zandstranden terwijl u horizon afzoekt naar groene zeeschildpadden. Tijdens deze tour voor mensen van alle leeftijden, waarop redelijk veel wordt gewandeld, maakt u kennis met het eiland. De tour is inclusief lunch, snacks, drankjes en entreeprijzen van parken.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Kleine groepstour per minibus
 • Directe bevestiging
 • Ophalen van hotel inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Deze dagtour door de natuur begint wanneer u wordt opgehaald bij een hotel of resort in Kona of Kohala, waarna u een korte rit maakt vanuit Kona naar het noorden. Gedurende de dag worden hapjes en drankjes verstrekt. Op weg naar de eerste bestemming passeert u enkele van de oudste vulkanen van het eiland evenals de grootste ranch van Hawaii, de Parker Ranch in Waimea, die sinds 1847 actief is op het eiland.

De ochtend is gevuld met bezoeken aan enkele van de meest majestueuze watervallen op het grote eiland. Als eerste stopt u bij het uitkijkpunt van Waipio Valley waar u een dramatisch decor ziet van weelderig groene kliffen in de glinsterende blauwe oceaan. U gaat langs de kust van Hamakua, waar u meer prachtige uitzichten ziet vanuit uw raam, verder naar de volgende bestemming, de Akaka-waterval. Deze torenhoge waterval van 135 meter stort neer in een weelderig ravijn in het midden van een staatspark. U kunt genieten van een korte wandeling door de vegetatie om de watervallen van dichtbij te bekijken en u hebt alle gelegenheid om foto's maken. Hierna volgt een waterval die wel kleiner is, maar minstens zo mooi: de Rainbow-waterval, een prachtige waterval van 24 meter naast een gigantische banyan (bodhiboom). U krijgt uw lunch rond het middaguur en deze bestaat uit kip teriyaki, gegrilde vis, rijst en zeewiersalade (vegetarische maaltijden zijn beschikbaar op aanvraag).

Ontdek daarna de wonderen van het Hawaii Volcanoes National Park, waaronder stoomopeningen, het Jaggar Museum en de uitzichtpunten bij de kraters Halema'uma'u en Kilauea Iki. Wandel over een brug waar vandaan u letterlijke in Hawaï kijkt, terwijl u de griezelige Thurston Lava Tube volgt, een grot van ruim 180 meter lang die honderden jaren geleden is gevormd door een ondergrondse rivier van magma. Hierna hebt u tijd om te ontspannen en te genieten op het zwarte zandstrand van Punalu'u, een geweldige plek om zeedieren nabij de kust te bekijken, zoals de groene zeeschildpadden van Hawaï.

Tijdens de ontspannen terugrit rond zonsondergang kijkt u uit op South Point, het meest zuidelijke punt van de Verenigde Staten, en Kealakekua Bay, voordat u weer terugkomt in Kona of Kohala.

Let op:
Draag goede, dichte wandelschoenen en comfortabele kleding in lagen, omdat de temperatuur kan variëren.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Een resort of hotel in Kona of Kohala.
Vertrektijd:
Vertrek tussen 7:00 - 8:00 uur voor resorts in Kona en Kohala
(U moet vóór het vertrek contact opnemen met de lokale touroperator om uw ophaaltijd te bevestigen)
Duur:
11 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Het grote eiland in één dag: vulkanen, watervallen, sightseeing en geschiedenis, tour met kleine groep

The Black Sand Beach at Punaluu

Inbegrepen:
 • Tour met kleine groep van maximaal 13 personen
 • Alle belastingen, toeslagen en verwerkingskosten
 • Fles water
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Lunch
 • Snacks
 • Regenkleding
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Vanwege oneffen oppervlakken wordt deze tour niet aanbevolen voor personen die slecht ter been zijn of gebruikmaken van een rolstoel
 • Deze tour gaat bij alle weersomstandigheden door. Trek dus geschikte kleding aan.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.