Viator

 • Locatie: Berlijn, Duitsland
 • Duur: 9 uur (circa)
Van USD 206,91

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Breng een volledige dag door met sightseeing in en rondom Berlijn en Potsdam, met uw eigen gids. Eerst brengt u een bezoek aan de belangrijkste bezienswaardigheden van Berlijn, zoals de Berlijnse Muur, Alexanderplatz, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie, de Brandenburger Tor, het Museuminsel en Friedrichstrasse. Vervolgens gaat u naar het nabijgelegen Potsdam om de opmerkelijke koninklijke paleizen te bewonderen, zoals het Nieuwe Paleis en Slot Sanssouci, één van de grootste locaties die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. De route van deze privétour kan naar wens worden aangepast. Entreeprijzen en maaltijden zijn voor eigen rekening.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
 • Geleid door een plaatselijke gids
U wordt opgehaald bij uw hotel, waarna de tour van een hele dag begint met een 3 uur durende sightseeingtour van Berlijn. Geniet van het commentaar van uw gids over de veelzijdige architectuur, levendige kunst en cultuur en de turbulente geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog tijdens deze rit in een comfortabel privévoertuig.
Pas het reisschema aan uw wensen aan om de bezienswaardigheden te bezoeken die u graag wilt zien, zoals de Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, Potsdamer Platz, de Berliner Dom, Slot Charlottenburg en het gemeentehuis.
Stap uit voor een wandeling langs de overblijfselen van de Berlijnse Muur, de wereldberoemde musea op het Museumsinsel of ga winkelen op de Kurfürstendamm of in de Friedrichstrasse. Vergeet niet wat te eten op Alexanderplatz, het populairste plein van Berlijn met de beroemde Fernsehturm.
Na het verkennen van Berlijn reist u ongeveer 24 km naar de stad Potsdam. Potsdam is het kroonjuweel van de deelstaat Brandenburg en heeft veel historische betekenis: het was tot 1918 de woonplaats van de Pruisische koningen en de Duitse kaisers en was de locatie van de Conferentie met de zegevierende geallieerden.
Leer meer over Potsdam tijdens een rondleiding door het historische centrum van de stad, de Russische kolonie (Alexandrowka) en de Nederlandse wijk. Bewonder de majestueuze koninklijke residenties die gebouwd zijn tijdens het bewind van Frederik de Grote, zoals het Nieuwe Paleis, het Orangeriepaleis en Slot Charlottenhof.
Geniet vervolgens van vrije tijd om een bezoek te brengen aan de locaties van uw keuze. Misschien kunt u een bezoek brengen aan de Romeinse baden, het Chinese theehuis of een van de hierboven vermelde paleizen. Sla ook Slot Sanssouci niet over, een van de grootste UNESCO-locaties van Duitsland, dat bekend staat om zijn opmerkelijke Rococo-interieur en formele tuinen.
Na een dag vol sightseeing, kunt u ontspannen tijdens de rit terug naar uw hotel in Berlijn.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Berlijn
Vertrektijd:
9:00 uur
Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Privétour
Code: ENG

Met begeleiding van een Engelssprekende privégids

Engels
Van
USD 206,91
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privétour: de hoogtepunten van Berlijn en de paleizen van Potsdam

Berlin and Potsdam Private City Tours

Inbegrepen:
 • Professionele chauffeur/gids
 • Vervoer per particulier voertuig
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Entree
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Maximaal 8 personen per boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.