Viator
Van USD 15,13

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk Berlijn vanuit het oogpunt van een inwoner tijdens deze wandeltocht van een halve dag! Met uw deskundige lokale gids komt u langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Berlijn, inclusief de Berlijnse Muur, Brandenburger Tor, de Rijksdag en Checkpoint Charlie, evenals minder bekende plekken waar andere tours niet langskomen. Kom fascinerende feiten te weten over Berlijn tijdens de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog, en luister naar uw gids die u vertelt hoe het leven voor de inwoners van Berlijn in die tijden was.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Ophalen bij een centraal ontmoetingspunt
Tijdens deze historische wandeltocht door Berlijn zal uw ervaren lokale gids u naast de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad ook verborgen pareltjes laten zien waar andere tours niet langskomen. Ontdek de moderne Duitse hoofdstad en leer hoe de stad zijn stormachtige verleden heeft weten te overwinnen, en nu een optimistische toekomst zonder grenzen tussen Oost en West kent.

Wandel met uw gids door de stad en ontdek plekken die zijn verbonden aan de fascinerende geschiedenis van de stad. Kom meer te weten over de nazi-erfenis en hoe Hitler aan de macht is gekomen, en ontdek hoe het leven tijdens het Derde Rijk was. Bekijk de voormalige bunker van Hitler en breng een bezoek aan het moderne Holocaust-monument. Leer hoe Duitsland tijdens de Koude Oorlog werd verdeeld in Oost en West als u door Checkpoint Charlie wandelt en de overblijfselen van de Berlijnse Muur aanraakt.

Loop onder de Brandenburger Tor door, de monumentale toegang tot de boulevard Unter den Linden, waarvoor koning Frederik Willem II van Pruisen opdracht gaf als vredesmonument. Hier in de buurt kunt u de in 1894 Rijksdag (het parlementsgebouw) bewonderen, met zijn beroemde glazen koepel. Deze is ontworpen door de Britse architect Norman Foster. Omdat de regering in 1990 weer naar Berlijn is teruggekeerd, is het nu de vergaderplaats van het Duitse parlement.

U kunt uw tour in Oost-Berlijn of in West-Berlijn beginnen, afhankelijk van wat het beste past bij uw reisplan. U zult toch alle bezienswaardigheden kunnen zien, ongeacht wat u kiest. Als u de tour in West-Berlijn wilt beginnen, moet u niet vergeten een geldig treinkaartje mee te nemen.

Zie het gedeelte van het reisplan hieronder voor een volledige lijst met bezienswaardigheden die u tijdens deze wandeltocht door Berlijn zult zien.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
West-Berlijn:
treinstation Zoologischer Garten
Oost-Berlijn:
treinstation Hackescher Markt
Vertrektijd:
West-Berlijn:
10:00 en 13:30 uur
Oost-Berlijn:
10:30 en 14:00 uur
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt in de buurt van de Brandenburger Tor/Reichstag

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

West-Berlijn - ochtend
Code: EN1000

Tour begint in West-Berlijn, vertrekt om 10:00 uur

Engels
Van
USD 15,13
Prijsgegevens
Oost-Berlijn - ochtend
Code: EN1030

Tour begint in Oost-Berlijn, vertrekt om 10:30 uur

Engels
Van
USD 15,13
Prijsgegevens
West-Berlijn - middag
Code: EN1330

Tour begint in West-Berlijn, vertrekt om 13:30 uur. Alleen april t/m oktober

Engels
Van
USD 15,13
Prijsgegevens
Oost-Berlijn - middag
Code: EN1400

Tour begint in Oost-Berlijn, vertrekt om 14:00 uur. Alleen april t/m oktober

Engels
Van
USD 15,13
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Een wandeltocht langs de hoogtepunten en verborgen historische locaties van Berlijn

Berlin Highlights and Hidden Sites Historical Walking Tour

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Berlijns vervoersbewijs voor de AB-zone (ongeveer 2,70 euro) (voor tour die vertrekt vanuit West-Berlijn)
  Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Als u deelneemt aan de tour in West-Berlijn (station Zoo) moet u uw Berlijns vervoersbewijs voor de AB-zone (2,70 euro) niet vergeten mee te nemen. Anders kunt u uw gids om hulp vragen
  Voucherinfo
  Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
  Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
  Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.