Viator
Van USD 169,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk het Mutianyu-gedeelte van de Chinese Muur en geniet van het uitzicht tijdens een picknick op het hoogste punt. Dit is een Viator Exclusive die nergens anders kan worden geboekt. Deze tour van een hele dag met vertrek en terugkomst in Beijing biedt een kans om te genieten van heerlijke lokale gerechten en gekoelde mousserende wijn terwijl u geniet van het uitzicht vanuit een afgelegen bolwerk. U kunt desgewenst na afloop ook de kunstgalerieën en cafés van 798 Art District verkennen! Geniet van de persoonlijke aandacht van uw deskundige gids tijdens deze tour met een kleine groep van maximaal 10 personen.

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Lunch inbegrepen
 • Stap terug in de tijd tijdens een historische tour
 • Alleen bij Viator
Nadat u bij uw hotel bent opgehaald begint u met uw avontuurlijke dag bij de Chinese Muur, een rit van ongeveer 1 uur vanuit het centrum van Beijing. De Chinese Muur is een van de grootste bouwwerken uit de menselijke geschiedenis en werd meer dan 2500 jaar geleden gebouwd om de Chinese beschaving te beschermen tegen angstaanjagende noordelijke stammen. De muur strekt zich uit over woestijnen, graslanden, bergen en laagland, en loopt maar liefst 8850 kilometer door China.
Met deze ervaring ontloopt u de menigte toeristen en gaat u naar het gedeelte bij Mutianyu, één van de oudste delen van de muur. Het is nog niet volledig gerestaureerd en verkeert nog in authentieke staat. Verken bijna in uw eentje de monumentale loopbrug tijdens een ontspannen wandeling die geschikt is voor verschillende fitheidsniveaus, met veel tussenstops onderweg.
U ziet minstens tien indrukwekkende wachttorens die in verschillende richtingen langs de horizon kronkelen. Vanuit één van deze goed bewaard gebleven wachttorens gaat u zitten voor een heerlijke picknick als lunch - een unieke ervaring die alleen beschikbaar is bij deze exclusieve tour. In de schaduw van het afgelegen bolwerk hebt u een prachtig uitzicht over het landschap terwijl u geniet van gekoelde mousserende wijn bij populaire lokale delicatessen. Geniet van regionale gerechten vol subtiele en verfijnde smaken! (Zie het voorbeeldmenu, afhankelijk van de beschikbaarheid van producten, in het Reisplan hieronder.)
Uw gids voorziet u van historische inzichten, dankzij zijn beschrijvingen van andere functies van de Chinese Muur tijdens de Ming-dynastie, met inbegrip van de grenscontroles en gecontroleerd vervoer van personen en goederen langs de zijderoute. Na de rondleiding en lunch bij Mutianyu brengt uw gids u terug naar uw hotel in Beijing.
U kunt uw gids ook vragen of hij u wil afzetten bij Art District 798, een labyrint van warenhuizen met kunstgalerieën en ateliers, winkels, musea, bars en cafés. Hier vindt u geavanceerde, moderne Chinese kunst samen met eigenzinnige kledingwinkels en boekwinkels. U kunt genieten van een drankje of eten in een lokaal restaurant voordat u op eigen gelegenheid teruggaat naar Beijing.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw hotel in Beijing
Vertrektijd:
8:30 uur
Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Viator Exclusive: Tour van de Chinese Muur bij Mutianyu met picknick en wijn

Viator Exclusive: Gourmet Picnic at Mutianyu Great Wall Tour

Inbegrepen:
 • Ophalen bij hotel
 • Afzetten bij hotel als optie is gekozen
 • Vervoer per voertuig met airconditioning
 • Plaatselijke gids
 • Picknicklunch met drankservice
 • Entree tot de Muur
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Kabelbaan
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
 • Er wordt een redelijk afstand gelopen; comfortabele schoenen zijn aan te bevelen
 • Of het nu regenachtig of zonnig is, rondleidingen gaan altijd door
Reisplan:
Voorbeeldmenu van de picknick (onderhevig aan wijzigingen op basis van seizoensgebonden beschikbaarheid):
Voorgerecht (op de Muur):
Heerlijke lokale hapjes vergezeld van gekoelde mousserende wijn

Tweede gang (niet op de Muur, lokaal restaurant):
Gegrilde vis
Rundvlees met zwarte peper
Gewokte sojabonen met varkensgehakt en chilisaus
Wintermeloensoep met spare ribs
Gewokte seizoensgroenten

Drankjeswitte of oolong-thee Gekoelde mousserende wijn
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.