Viator

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 15,17

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de stad Barcelona op deze wandeling met gids en beleef de verhalen van de spannende roman 'De kathedraal van de zee' van Ildefonso Falcones. U bezoekt diverse belangrijke locaties uit de roman, zoals de kerk van Santa Maria del Mar en de wijk El Born, en gaat terug naar de middeleeuwen in Barcelona terwijl u luistert naar het commentaar van uw deskundige gids.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Wandeling van 2,5 uur met uitleg over plekken uit het boek De kathedraal van de zee in Barcelona
 • Bekijk legendarische bezienswaardigheden in Barcelona uit de roman van Ildefonso Falcones, zoals de kerk van Santa Maria del Mar
 • Verken het gotische deel van Barcelona, waaronder de wijk El Born
 • Ontdek de geschiedenis van de Joodse Wijk
 • Ga terug naar de middeleeuwen van Barcelona met uitleg van uw gids 
Reis terug naar de middeleeuwen in Barcelona en volg de voetstappen van de personages uit de Spaanse bestseller De kathedraal van de zee, geschreven door Ildefonso Falcones en winnaar van de Euskadi de Plata 2006 voor de beste Spaanstalige roman. Deze fascinerende historische roman volgt de wederwaardigheden van een boer en zijn zoon die ontsnappen aan het misbruik van hun leenheer en vluchten naar Barcelona waar ze al snel de complicaties ontdekken van hun nieuw verworven vrijheid en rijkdom.

U ontmoet uw gids op het plein Santa Maria del Mar en begint daar aan uw wandeling door Barcelona. Uw gids vertelt u alles vertellen over de hoofdpersonen terwijl u de belangrijkste plaatsen uit de roman verkent, zoals de kerk van Santa Maria del Mar, gebouwd door lokale vissers en direct herkenbaar aan zijn achthoekige torens en grote, roosvormige glas-in-loodraam.

U wandelt naar de top van de berg Collserola die de noordelijke stad Ampurias verbond met de zuidelijke stad Tarragona, en kunt genieten van het commentaar van uw gids over de scène uit het boek die hier heeft plaatsgevonden wanneer Bernat voor de eerste keer zijn vrijheid en de onmetelijkheid van de zee ontdekt.

Terwijl u het werkelijke decor van de roman ontdekt, kunt u het gotische Barcelona bewonderen. Verken de wijk El Born met de karakteristieke smalle straatjes en schilderachtige pleinen met cafeetjes. Bezoek de sfeervolle Joodse wijk, gelegen tussen de kathedraal van Barcelona (La Seu) en Plaça Jaume, en krijg een fascinerend inzicht in de geschiedenis van Barcelona en het verhaal van de Joden in Catalonië. Tot slot bereikt u het plein bij de kathedraal waar uw tour eindigt. Vanaf hier kunt u Barcelona verder gaan verkennen in uw eigen tempo.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Barcelona, nabij de kerk van Santa Maria del Mar
Vertrektijd:
10:00 uur
Duur:
2 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt nabij de kathedraal van Barcelona om ongeveer 12:30 uur.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Engels en Spaans
Code: BCNCATHEDRALBI

Boekwandeling De kathedraal van de zee met tweetalige gids in Barcelona

Engels
Van
USD 15,17
Prijsgegevens
Spaans
Code: BCNCATHEDRALSP

Boekwandeling De kathedraal van de zee met Spaanse gids in Barcelona

Engels
Van
USD 15,17
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Boekwandeling 'De kathedraal van de zee' in Barcelona

'The Cathedral of the Sea' Walking Book Tour in Barcelona

Inbegrepen:
 • Gids
 • Wandeling
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Het is raadzaam comfortabele schoenen aan te trekken
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Verzorgd door een tweetalige gids in het Spaans en het Engels
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Annemieke , juli 2015

Als je het boek hebt gelezen is dit echt een aanrader om deze boekwandeling te doen. Je wordt door de gids meegenomen in het verhaal en naar de kathedraal van Santa Maria Del Mar. Echt ongelooflijk mooie kathedraal.