Viator

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 11 uur (circa)
Van USD 140,08

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk het beste dat de Costa Brava te bieden heeft op deze dagtrip met gids vanuit Barcelona. Deze Top Travel Destination van National Geographic maakt zijn reputatie volledig waar als een adembenemend mooi gebied met fraaie cultuurschatten. Uw gids vertelt u alles over de geheimen van deze pittoreske dorpjes, middeleeuwse plaatsen en ongerepte baaien. Dit is de beste manier om de Costa Brava te verkennen: de intimiteit van een privétour met de kennis van de plaatselijke bevolking.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip naar de Costa Brava vanuit Barcelona
 • Wandel door schilderachtige kustdorpen en middeleeuwse stadjes
 • Ontdek de prachtige Spaanse kust, ver weg van de menigte
 • Profiteer van 11 uur met een deskundige gids die u alles kan vertellen over de prachtige bezienswaardigheden
 • Privétour zodat u de onverdeelde aandacht hebt van uw gids

Een ervaren gids haalt u op bij uw hotel in Barcelona voor een memorabele dag met schitterende kustlijnen en het helderblauwe water van de Middellandse Zee. Dit privéavontuur begint bij het pittoreske kustplaatsje Calella de Palafrugell. Houd uw camera gereed voor de eerste fantastische beelden van de veelkleurige roeiboten die liggen te dobberen in de baai. Uw gids verhaalt over de historie van het dorp, waarna de tour wordt voortgezet langs de Camino de Ronda, een kronkelend kustpad dat leidt naar de geheime grot van Cala El Golfet, waar u een duik in het verfrissende water kunt nemen of gewoon op het zandstrand kunt genieten van het uitzicht.

De volgende stop is L'Estartit, waar u kunt ontspannen tijdens de lunch in een lokaal restaurant (op eigen kosten). Dan gaat het verder van L'Estartit naar de Medes-eilanden, een natuurreservaat waar u naartoe vaart op een catamaran met glazen bodem. Zie hoe de zeebodem onder u door glijdt en voel de verkoelende bries op uw huid. Bekijk de paradijselijke baaien van de Macizo del Montgrí.

Maar dat is nog lang niet alles. U bezoekt het middeleeuwse dorp Pals en het gelijknamige kasteel. Bekijk de Torre de las Horas, een oude romaanse toren en slenter door de gothische straten en steegjes van het dorp. U keert 's avonds terug naar uw hotel in Barcelona, waar u kunt nagenieten van al het moois van die dag.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw hotel in het centrum van Barcelona
Vertrektijd:
08:30 uur
Duur:
11 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Privétour: Middeleeuwse Costa Brava vanuit Barcelona

Private Tour: Medieval Costa Brava from Barcelona

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Vervoer met minibus met airconditioning
 • Tochtje met catamaran
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Neem zwemkleding, handdoek en zonnebrandcrème mee
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.