Viator
Van USD 141,95

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken het indrukwekkende Spaanse landschap tijdens deze privétour van 8 uur vanuit Barcelona naar de abdij van Montserrat onder leiding van een deskundige gids. U bezoekt twee iconische plaatsen waar u alles te weten komt over de rijke historie van de streek. En onderweg kunt u het schitterende landschap in u opnemen. Kom meer te weten over het klooster en verken de druipsteengrotten in de berg van Montserrat.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Aan het begin van uw 8 uur durende privétour wordt u bij uw hotel opgehaald. Uw gids neemt u gedurende de dag mee naar fascinerende locaties en vertelt u alles over hun geschiedenis. Geniet van een schitterende rit in een comfortabele minibus naar uw eerste bestemming.

Het klooster van de Heilige Maria van Montserrat is net zo indrukwekkend als de omringende bergen en de rest van het landschap. Onderweg hebt u fantastische vergezichten op Catalonië en de Pyreneeën. Het klooster van de Heilige Maria van Montserrat, dat werd gebouwd in 1025, is een van de belangrijkste pelgrimsoorden van Spanje.

In de basiliek leert u de geschiedenis kennen van La Moreneta, de Zwarte Madonna, beschermheilige van Catalonië. Luister naar het prachtige gezang van een van de oudste kinderkoren van Europa. Kijk rond in het museum, bezoek de Heilige Grot en bewonder de architectuur die tot de fraaiste van Spanje behoort.

Vervolgens rijdt u naar Collbató, met prachtige vergezichten onderweg. Betreed een opening onder in de hoog oprijzende berg en deel af in het binnenste voor een rondleiding door de galerijen van de grotten van Salnitre, met hun vele stalactieten en stalagmieten. Uw gids beschrijft de geologische formaties van de berg en informeert u over de leefwereld van de eerste bewoners in deze streek ten tijde van het neolithicum.

Geniet van een typische Catalaanse lunch (voor eigen rekening) in de abdij van Montserrat of in Collbató. Laat in de middag rijdt u dan weer ontspannen terug naar uw hotel in Barcelona.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw hotel in Barcelona
Vertrektijd:
9:00 uur
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Privétour naar de abdij van Montserrat en grotten vanuit Barcelona

Montserrat Abbey and Caves Private Tour from Barcelona

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Vervoer met minibus met airconditioning
 • Entreeprijzen voor de tandradbaan en de grotten
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Draag comfortabele schoenen en kleding
 • In de grotten is de nodige inspanning vereist: de grotten tellen 244 treden, er heerst een lage temperatuur en hoge luchtvochtigheid
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.