Viator

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 5 uur (circa)
Van USD 185,63

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Laat de drukte van Barcelona achter u en neem deel aan deze heteluchtballonvlucht in de vroege ochtend. Een heteluchtballonvlucht is de beste manier om geweldig uitzicht over Catalonië te hebben vanaf een hoogte van soms wel 900 meter. Bereid uzelf voor op een spannende vlucht terwijl u opstijgt en van het serene gevoel van vrijheid begint te genieten. U zweeft 1 tot 1,5 uur door de lucht, waarna u landt voor een luxe champagnebrunch.

Op zoek naar een langere of intiemere ervaring? Selecteer een vlucht van 2 uur om langer in de lucht te blijven of upgrade naar een privévlucht voor een groep van acht personen plus de piloot.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Veilige en hoge kwaliteits helikopters
 • Geniet van fantastische uitzichten
 • Ontbijt met champagne inbegrepen
Vroeg opstaan garandeert de beste vergezichten tijdens een ballonvaart bij zonsopgang. Dit is de beste tijd om in de lucht te zijn, omdat de koele en rustige sfeer bijdraagt aan deze ballonbelevenis! Uw luchtballon stijgt op vlak bij Montseny Natural Park in Cardedeu (ongeveer 40 km ten noorden van Barcelona). Deze opstijgplaats ligt het dichtst bij de stad.

Nadat u bij het Hard Rock Cafe in Barcelona bent opgehaald, reist u per minibus in ongeveer een half uur naar de opstijgplaats. Daar ziet u hoe uw luchtballon wordt opgeblazen. Stap in de ballon en stijg op, hoger en hoger! Terwijl u door de lucht zweeft, geniet u van een panoramisch uitzicht over de Pyreneeën, de Middellandse Zee, Montserrat, de bergketen Montseny en zelf Barcelona. Geniet na de landing van een toost en brunch met champagne terwijl u uw luchtdoopcertificaat krijgt uitgereikt.

Meer vrije tijd?

Kies voor de vlucht van twee uur en laat u leiden door de wind. Het reisplan staat niet vast; waar u heen vliegt is afhankelijk van de weersomstandigheden op de dag zelf. Dit is een ideale optie voor avonturiers die zich graag helemaal vrij willen voelen op een hoogte van ruim 2,2 km. Geniet tijdens de vlucht van een snack en een glas cava en bewonder het prachtige uitzicht over het ruige landschap van Catalonië ver onder u. Geniet aan het einde van uw tour van een typisch Catalaans ontbijt in een plaatselijk restaurant.

Altijd al eens privéballonvaart willen meemaken?
Upgrade naar een privéballonvaart voor een unieke ervaring. Geniet van een intieme luchtballonvaart over Catalonië met maximaal 8 personen. Waarom zou u deze ervaring met vreemden delen? Deze privéballonvaart is alleen voor uw gezelschap en uw piloot. Ontspan en geniet van de kalmte terwijl u op wel 900 meter hoogte boven Catalonië zweeft. Geniet na de landing van een toost en brunch met champagne terwijl u uw luchtdoopcertificaat krijgt uitgereikt.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Hard Rock Cafe Barcelona, Plaça de Catalunya

Geef tijdens de boeking in het veld 'Speciale eisen' door op welke dagen u in Barcelona bent, zodat de vlucht kan worden verplaatst bij slechte weersomstandigheden op de geboekte datum
Vertrektijd:
Begint tussen 6:00 en 7:30 uur. U moet uw geplande ballonvlucht ten minste 24 uur van tevoren herbevestigen om uw exacte starttijd te controleren. De contactgegevens staan op uw voucher.

Alle vluchttijden zijn bij benadering en kunnen gewijzigd worden afhankelijk van weersomstandigheden en gewichtsbeperkingen.

Duur:
5 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt (tussen 11:00 en 13:00 uur)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Standaardrit
Code: STANDARD

Ballonvaart van 1 tot 1,5 uur

Engels
Van
USD 207,47
Prijsgegevens
2-uur durende ballonvaart
Code: ADVENTURE

Ballonvaart van 2 uur

Engels
Van
USD 349,42
Prijsgegevens
Standaardprivéballonvaart
Code: PRIVATE

Privéballonvaart van 1 tot 1,5 uur

Engels
Van
USD 185,63
Prijsgegevens
Privéballonvaart van 2 uur
Code: ADVENTURE_P

Privéballonvaart van 2 uur

Engels
Van
USD 349,42
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Heteluchtballonvaart over Catalonië

Hot Air Balloon in Barcelona
©1417047

Inbegrepen:
 • Luchtdoopcertificaat
 • Verplichte verzekering
 • Toost en brunch met champagne (non-alcoholische dranken ook beschikbaar)
 • Glas cava en snack tijdens de vlucht (indien de optie van 2 uur is geselecteerd)
 • Ballonvaart
 • Ontbijt (indien de optie van 2 uur is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Ophalen en afzetten bij hotel

Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Maximaal 8 personen per luchtballon
 • Minimumleeftijd is 6 jaar
 • Maximumgewicht is 100 kilo per persoon
 • Er zijn geen zitplaatsen beschikbaar in de mand; passagiers staan tijdens de vlucht
 • De passagiers klimmen aan boord van de mand met behulp van een klein trapje
 • Afhankelijk van gunstige weersomstandigheden. Als deze rondleiding wegens slecht weer wordt geannuleerd, kunt u een alternatieve datum kiezen of volledig worden terugbetaald
 • Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.

Beoordeling door: Aloys v , augustus 2013

Once in a life time experience. Incredable.