Viator

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 90 minuten (circa)
Van USD 43,43

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk de veelgeprezen 'Gran Gala Flamenco'-show in het Teatre Poliorama of Palau de la Música Catalana in Barcelona! Met Catalaanse flamencodansers met gevestigde namen wordt de 1,5 uur durende voorstelling beschouwd als een van de meest fascinerende flamencoshows in de stad. Kies een tijdstip en zitplaats die bij uw planning en budget passen en laat u meevoeren door de krachtige bewegingen en muziek op het podium. Het is een traktatie voor flamencokenners, maar ook voor iedereen die voor het eerst gaat kijken.

Hoogtepunten

 • Kaartje voor 1,5-uur durende show 'Gran Gala Flamenco' in Teatre Poliorama of Palau de la Música Catalana
 • Bekijk een optreden van Catalaanse flamencodansers
 • Laat u meeslepen met de opzwepende ritmes van de traditionele Spaanse flamenco
 • Maak, indien gewenst, gebruik van de pauze om de theaterbar te bezoeken voor een drankje
 • Keuze uit verschillende starttijden en soorten zitplaatsen, passend bij uw planning en budget
Kies uit een van de twee tijden voor de avondvoorstelling in Teatre Poliorama of Palau de la Música Catalana in Barcelona. Haal een drankje bij de bar of neem direct plaats voor het podium voor uw betoverende flamencovoorstelling.

In de Gran Gala Flamenco-show worden verschillende ritmische flamencopatronen gecombineerd, zoals fandango, alegria en tarantos, en de show heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd als een van de beste flamencoshows van Barcelona. Hoewel de gepassioneerde dans in zigeunerstijl afkomstig is uit de Zuid-Spaanse regio Andalusië, geloven velen dat de kosmopolitische sfeer van Barcelona zich perfect leent voor flamenco, en de meest getalenteerde dansers van het land komen naar de stad om daar op te treden.

Bekijk de voorstelling van een gezelschap getalenteerde Catalaanse bailors (flamencodansers) die met balans en gratie het podium vullen, waarbij hun dansbewegingen resoneren met emotie. Het plezier in het kijken naar een authentieke flamencodans bestaat volgens veel mensen uit de zichtbare expressie van emoties en energie van de bailors op de maat van de traditionele Spaanse muziek.

De voorstelling duurt ongeveer 1,5 uur en bevat een pauze waarin u bij de bar een drankje kunt halen (op eigen kosten) of even de benen kunt strekken. Als de voorstelling voorbij is, kunt u het theater gewoon verlaten.

Klik op de knop Aanvullende informatie voor de zaalplattegrond van beide theaters.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Het centrum van Barcelona, vlak bij Las Ramblas
Duur:
90 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Poliorama: 19:00 uur, Cat A
Code: POLIORAMA 7 A

Zitplaats Categorie A stalles, in het midden van het theater, voor de voorstelling van 19:00 uur in het Teatre Poliorama

Van
USD 43,43
Prijsgegevens
Palau Música: 19:00 uur, Cat A
Code: PALAU7A

Zitplaats Categorie A stalles, in het midden van het theater, voor de voorstelling van 19:00 uur bij Palau de la Música Catalana - Speciale voorstelling van Rafael Amargo & Friends

Van
USD 43,43
Prijsgegevens
Poliorama: 19:00 uur, VIP
Code: POLIORAMA 7 VIP

VIP-zitplaats stalles, dichtbij het toneel, voor de voorstelling van 19:00 uur in het Teatre Poliorama

Van
USD 54,29
Prijsgegevens
Palau Música: 19:00 uur, VIP
Code: PALAU7VIP

VIP-zitplaats stalles, dichtbij het toneel, voor de voorstelling van 19:00 uur bij Palau de la Música Catalana - Speciale voorstelling van Rafael Amargo & Friends

Van
USD 54,29
Prijsgegevens
Palau Música: 17:00 uur, Cat. A
Code: PALAU5A

Zitplaats Categorie A stalles, in het midden van het theater, voor de voorstelling van 17:00 uur bij Palau de la Música Catalana - Speciale voorstelling van Rafael Amargo & Friends

Van
USD 43,43
Prijsgegevens
Palau Música: 17:00 uur, VIP
Code: PALAU5VIP

VIP-zitplaatsen stalles, dichtbij het toneel, voor de voorstelling van 17:00 uur bij Palau de la Música Catalana - Speciale voorstelling van Rafael Amargo & Friends

Van
USD 54,29
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Flamencovoorstelling in Teatre Poliorama of Palau de la Música Catalana

Flamenco Performance at Teatre Poliorama or Palau de la M�sica Catalana

Inbegrepen:
 • Ticket voor de show
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • De tour wordt direct tot uiterlijk 24 uur voor de vertrekdatum bevestigd. Vanaf deze datum tot de vertrekdatum is de tour op aanvraag.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.