Viator

 • Locatie: Bangkok, Thailand
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 61,42

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
U komt buiten de gebaande paden en ontdekt Bangkok terwijl u door de lanen, langs markten, traditionele huizen, kanalen en tempels fietst.

Ontdek idyllische delen van Bangkok met een eenvoudige fietstocht van 20 km door deze bruisende stad. Bekijk een aantal van Bangkoks meest beroemde bezienswaardigheden, waaronder het Bangkok Noi Canal, de Memorial Bridge, Wat Suthat-tempel en Wat Arun-tempel, een van de beroemdste bezienswaardigheden van Bangkok.

Maak kennis met de lokale bewoners en krijg op deze avontuurlijke fietstocht door Bangkok inzicht in een gebied van Bangkok dat maar weinig toeristen kennen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Fiets door de stadsstraatjes om de atmosfeer te proeven
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Ga naar de lobby van het Nouvo City Hotel, Samsen Road, Banglamphu om uw gids te ontmoeten. U reist samen per taxi of minibus naar het startpunt van deze spannende tour. Nadat u een fiets hebt gekozen en na een korte instructie gaat u naar Khao San Road in Banglamphu.

Uw rustige fietstocht van 20 km in de ochtend komt door Bangkok Noi, het hart van Bangkok. U komt over de Chao Phraya-rivier en gaat naar de Thonburi-kant van Bangkok dat bekend staat om zijn unieke waterwegen en kleine wegen. De oude Bangkok Noi-gemeenschap is daar sinds de koning Chai Raja van Ayutthaya-periode (1532-1546) gevestigd. Het Bangkok Noi-kanaal dat ooit een deel uitmaakte van de majestueuze Chao Phraya-rivier stroomt in de vorm van een hoefijzer door de oude Bangkok Noi-gemeenschap.

Kom door de kleine straatjes van voorsteden van Bangkok en door kleine straatjes langs de rivier. U rijdt over de beroemde Rama VIII-brug en komt vervolgens door een lokale gemeenschap die bekend staat om de productie van 'Maak', een verslavend mengsel van betelpalm, limoen en moerbeibladeren.

U komt langs de koninklijke schepen en langs het Bangkok Noi-kanaal dat uiteindelijk uitkomt bij de spectaculaire Wat Arun, een van de iconische bezienswaardigheden van Bangkok. Vanuit Wat Arun keert u terug over de Chao Praya-rivier naar Pranakorn via de Memorial Bridge. Deze brug werd gebouwd in 1929 ter viering van de 150ste verjaardag van Bangkok.

U brengt een bezoek aan de Wat Suthat-tempel waar een 25 meter hoge Boeddha staat. De laatste stop is tegenover Wat Suthat om te kijken naar de grote rode schommel die staat voor de beweging van de god Shiva en die wordt gebruikt voor grootse ceremonies.

Uw gids zal u als dat nodig is helpen een taxi te vinden zodat u terug kunt gaan naar uw hotel.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Lobby van het Nouvo City Hotel
Vertrektijd:
9:00 uur
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt om 12:00 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Fietstocht voor kleine groep door Bangkok

Bangkok Small-Group Bike Tour

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Gebruik van fiets en helm
 • Entree
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Rustige tocht van 20 km voor iedereen die kan fietsen
 • Minimumleeftijd 12 jaar
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.