Viator
Van USD 78,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Begin uw dag goed met een champagnecruise per catamaran over het blauwe water van Aruba. Eet zowel ontbijt als lunch aan boord en vaar naar drie snorkelplekken, waar u kunt zwemmen in het heldere Caribisch gebied met tropisch leven in zee. Zie uzelf luieren op de boot, met de wind in uw haren en mimosa in uw hand. Dat klinkt als perfectie in het paradijs!

Hoogtepunten

 • Ontbijt inbegrepen
 • Familievriendelijk
 • Gratis drankjes inbegrepen
 • Snorkeluitrusting inbegrepen
Uw fantastische ochtend op het water begint bij Pelican Pier aan de noordwestkust van Aruba. U ontmoet uw ervaren bemanning en stapt aan boord van de ruime, speciaal gebouwde catamaran die klaar staat om u mee te nemen naar open zee.

Ga lekker zonnebaden op de trampoline of pak een stoel in de schaduw en laat de Caribische muziek u in eilandstemming brengen. Terwijl u een mimosa nipt en een licht ontbijt nuttigt met croissants, gebakjes, koffie, thee en sap, kunt u gewoon ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht.

Als u bij uw eerste snorkellocatie aankomt, stapt u in het water met de meegeleverde apparatuur om te zwemmen met kleurrijke vissen en andere zeedieren. Ook bezoekt u twee snorkelplekken, waar u kunt doorgaan met traditioneel snorkelen. U kunt ook het 'derde long'-systeem uitproberen, waarbij u inademt via een buis die is aangesloten op een luchttoevoer op het wateroppervlak. Hiermee kunt u onderwater blijven en dieper gaan dan mogelijk is met een snorkel.

Wanneer het tijd is voor de lunch, nuttigt u paella (een hartig Spaans rijstgerecht), salade met kip, ham en kaas, diverse soorten brood en vers fruit. De champagne zal blijven stromen. U kunt ook een ander drankje kiezen in de open bar.

Uw zeilavontuur eindigt bij Pelican Pier vroeg in de vroege middag.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Pelican Pier in Aruba
Vertrektijd:
9:30 uur
Duur:
4 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Aruba-champagneontbijt en lunchcruise met snorkelen

Champagne Breakfast and Lunch Cruise with Snorkeling

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Ontbijt met champagne
 • Lunch met champagne
 • Onbeperkt drankjes (open bar)
 • Gebruik van snorkeluitrusting
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.