Viator
Van USD 48,63

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontsnap aan de drukte van de stad en verken het platteland ten noorden van Amsterdam tijdens een 8 uur durende fietstour vanuit Amsterdam. Fiets door pittoreske dorpjes, zoals Durgerdam, terwijl u onderweg bent naar de beroemde omgevingen van Marken, Volendam en Edam. Tijdens deze tour van een hele dag boordevol interessante details en schilderachtige bezienswaardigheden brengt u een bezoek aan een lokale kaasmakerij om een aantal typisch Nederlandse kazen te proeven. Uw gids neemt u ook mee naar een klompenmaker die laat zien hoe klompen worden gemaakt, voordat u in de late middag terugfietst naar de stad.

Talen tour

Gids Engels
Gids Nederlands

Hoogtepunten

 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Voel je thuis op je fiets en ontdek het platteland ten noorden van Amsterdam tijdens een fietstocht van 8 uur vanuit Amsterdam. Uw ervaren en vriendelijke gids staat de hele dag tot uw dienst.

Vanaf het ontmoetingspunt in het centrum van Amsterdam gaat u met de veerboot naar het noorden van Amsterdam. Geniet van een schitterende tocht van 1,5 uur naar het eiland Marken. U fietst langs enkele kleine dorpjes, zoals Durgerdam en Uitdam, net ten noorden van de stad. Wandel door de pittoreske straatjes van Marken en geniet van het prachtige uitzicht over het Markermeer. Bezoek een museum om te ontdekken hoe de mensen in Marken vroeger leefden en geniet van wat vrije tijd. Vervolgens kunt u genieten van een boottocht van een half uur naar Volendam.

Na aankomst in Volendam geniet u van een korte wandeling door dit beroemde vissersdorp. Dit typisch vissersdorpje met zijn bedrijvige haven, kleine gebouwen, huizen, bewoners en traditionele klederdracht is al sinds 1875 een grote toeristische bezienswaardigheid. Uw gids neemt u mee op een korte wandeling door de oudste delen van het dorp en u verkent het labyrint aan kronkels en bochten naar bezienswaardigheden als de Sint-Vincentiuskerk, de houten Stolphoevekerk en de Visafslag.

Ontdek daarna het charmante, middeleeuwse stadje Edam, dat ook wel de Parel van de Zuiderzee wordt genoemd. Langs de eeuwenoude straten en rustige grachten in Edam staan prachtige 17e-eeuwse gebouwen, waaronder de scheve Carillontoren, de Grote Kerk en het stadhuis. De beroemdste attractie in Edam is zonder enige twijfel de openbare Kaaswaag, waar in de zomer nog steeds elke woensdag de beroemde Edammer kaas wordt verkocht.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Amsterdam
Vertrektijd:
9:30 uur
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Oosterdokskade 151, Amsterdam

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

2017 - 1 persoon
Code: TG1

1 maart 2017 - 30 september 2017 - 1 persoon

Engels
Nederlands
Van
USD 323,13
Prijsgegevens
2017 - 2-3 personen
Code: TG2

1 maart 2017 - 30 september 2017 - 2-3 personen

Engels
Nederlands
Van
USD 204,25
Prijsgegevens
2017 - 4-9 personen
Code: TG3

1 maart 2017 - 30 september 2017 - 4-9 personen

Engels
Nederlands
Van
USD 85,38
Prijsgegevens
2017 - 10-15 personen
Code: TG4

1 maart 2017 - 30 september 2017 - 10-15 personen

Engels
Nederlands
Van
USD 48,63
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privéfietstour van een hele dag door het platteland van Noord-Holland vanuit Amsterdam

Edam

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Entree
 • Alle belastingen, toeslagen en verwerkingskosten
 • Fietsverhuur
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Passagiers van een cruise moeten bij de boeking de volgende informatie doorgeven: naam van het schip en aanlegtijd. Wij halen u op bij uw schip
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Tijdens deze tour fietst u ongeveer 60 km. Hoewel het land vlak is, kan het wel erg waaien. U hoeft geen ervaren fietser te zijn, maar enige sportiviteit is vereist
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.