Viator

 • Locatie: Amsterdam, Nederland
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 27,67

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
U blijft lachen bij Boom Chicago in Amsterdam! Deze populaire Engelstalige comedyshow is een enerverend spektakel van scherpe scripts en snelle improvisaties in combinatie met muziek, video en multimedia. Deze improviserende groep comedians begon in 1993 en staat vooral bekend om het spelen met suggesties uit het publiek, die razendsnel worden verwerkt in actuele zaken. Boom Chicago treedt vier avonden per week op in het historische Rozentheater met 250 zitplaatsen in de befaamde Amsterdamse Jordaan, vlak bij de grachtengordel.

Hoogtepunten

 • Bekijk een comedyshow van Boom Chicago in het historische Rozentheater in Amsterdam
 • Geniet van hilarische improvisatie met muziek en multimedia
 • Lekker lachen met comedy over actuele onderwerpen en populaire zaken uit de samenleving
 • Keuze uit vier shows: Shot of Improv, Baby I Like it Raw, The 7 Deadly Dutch Sins of Best of Boom
 • Bekijk de gerenoveerde lobby met gerestaureerd glas-in-lood uit 1912
 • Geniet van drankjes uit de uitgebreide bar (op eigen kosten)
Bezoek Boom Chicago in hartje Amsterdam, waar leden van het comedygezelschap vrijwel elke avond optreden in het Rozentheater. Dit theater werd in 1913 gebouwd als bioscoop en bracht ook live variétéshows. In 2004 vond een volledige renovatie plaats, waarbij vele originele details intact bleven, zoals het gerestaureerde glas in lood. Het theater biedt 250 zitplaatsen en een grotere, open lobby met een bar voor de gasten.

Bij deze snelle vorm van entertainment werken acteurs, een musicalregisseur en een multimedia-technicus samen aan hilarische shows. De acteurs staan bekend om hun snelle improvisaties en zetten suggesties uit het publiek om in originele scènes en hilarische grappen, die in elke voorstelling weer anders zijn. De geschreven sketches van Boom Chicago zijn actueel en scherp. Elke show is weer spannend en levert bulderende lachsalvo's op!

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Rozentheater
Vertrektijd:
Januari t/m juni, september t/m december:
Woensdag t/m vrijdag 20:30 uur (deuren open om 19:45 uur), zaterdag 20:00 uur (deuren open om 19:15 uur)
Juli en augustus:
Dinsdag t/m vrijdag, zondag 20:30 uur (deuren open om 19:45 uur)
Zaterdag 20:00 uur (deuren open om 19:15 uur)
Duur:
2 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Boom Chicago-show in Amsterdam

Boom Chicago Show in Amsterdam

Inbegrepen:
 • Boom Chicago-show
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Rolstoeltoegankelijk
Reisplan:
De shows:

Baby I Like it Raw
In deze show worden gescript materiaal, de kenmerkende improvisaties, belichting, muziek en video verweven tot een spektakel dat groots begint en geen moment vertraagt. U krijgt splinternieuw materiaal voorgeschoteld plus een mix van Boom's favoriete scènes en improvisaties vanaf de start in 1993 – een goed recept voor een hysterisch avondje uit!

Shot of Improv
Begin de woensdagavond met een shot! Trommel uw vrienden op en ga naar Boom Chicago voor een spannende, snelle, volledig geïmproviseerde party met de grappigste acts van Europa. Shot of Improv is rauw, scherp en elke week weer compleet anders. Bovendien verschijnt de volledige cast van Boom Chicago op het podium; dat wordt lachen.

The 7 Deadly Dutch Sins

Lachgarantie! Deze show is geconcentreerd op de Nederlandse manier van doen en neemt kwesties over Nederland en de Nederlanders op de korrel die u misschien nooit eerder waren opgevallen of waar u nog nooit vraagtekens bij hebt gezet. Met stand-upcomedy, improvisatie en een video zet Boom Chicago het meest hysterische beeld van Nederland neer.

Best of Boom 20th Anniversary Edition
Deze show is een medley van Boom Chicago's favoriete momenten, scènes en improvisaties van de afgelopen 20 jaar.
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.