Viator

 • Locatie: Amsterdam, Nederland
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 26,94

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk de origineelste wijken en de prachtige grachten van Amsterdam op een spannende, 3 uur durende fietstocht met gids. U maakt kennis met een ​​eclectische selectie van bezienswaardigheden die u misschien op eigen houtje nooit gevonden zou hebben. Fiets langs de Dam en over de Wallen, waar historische gebouwen, zoals de Oude Kerk, uitkijken over de roodverlichte ramen. Kom meer te weten over de liberale drugswetgeving en de coffeeshopscene. Afhankelijk van de dag en uw gids, ziet u bezienswaardigheden zoals het Anne Frank Huis, het Vondelpark en de Jordaan.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende stadstour
 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Fantastische verkenning van de stad
Na de inleiding van uw gids gaat u Amsterdam verkennen op de manier waarop lokale bewoners dat doen: op de fiets! Met ongeveer 400 km aan fietspaden en paden over vlak terrein door de stad is Amsterdam de droom van elke fietser.

Volg uw doorgewinterde gids op de fiets door de stad, terwijl hij/zij u voorgaat naar bekende lokale bezienswaardigheden en minder bekende attracties. Geen enkele tour is hetzelfde. Elke gids past de route aan om te kunnen pronken met zijn of haar kennis van de stad.

Mogelijk begint u bij het ​​Museumplein, thuisbasis van de drie belangrijkste musea van de stad, waaronder het Van Gogh Museum. Vervolgens fietst u verder naar de bruisende Dam waar u geniet van het uitzicht op het klassieke Koninklijk Paleis.

Waag u op de beruchte Wallen en bekijk hoe grootse architectuur hand in hand gaat met louche neonverlichte steegjes. Kom meer te weten over de liberale drugs- en prostitutiewetten die in de stad gelden, en laat uw gids u interessante locaties en leuke nachtclubs aanwijzen.

Daarna doet u het wat rustiger aan tijdens een ritje door het Vondelpark, een groene oase in de stad, of fiets door de populaire wijk de Jordaan, een schilderachtige oude volksbuurt. U kunt ook een bezoek brengen aan het Anne Frank Huis, waar de jonge dagboekschrijfster en haar familie zich verborgen hielden voor de nazi's.

Tegen het einde van de tour neemt u samen met uw gids een drankje in een van de favoriete lokale horecagelegenheden (op eigen kosten), om vervolgens terug te keren naar het vertrekpunt in het centrum van Amsterdam, waar uw tour eindigt.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Amsterdam
Vertrektijd:
Tot 28 februari 2017
12:00 uur
Vanaf 1 maart 2017
11:00 uur
Duur:
3 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Fietstocht door Amsterdam

Guided Amsterdam City Afternoon Bike Tour

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Gebruik van een fiets
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet aanbevolen voor kinderen van 12 jaar en jonger
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
 • Deze tour is alleen beschikbaar in het Engels
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.