Jogjakarta bezienswaardigheden Alles weergeven 

Borobudur

1 beoordeling

Bezoekers raken betovert door de omvang van Borobudur. Dit is een tempel uit de 8ste eeuw die niet alleen een UNESCO-werelderfgoed is, maar ook het grootste Boeddhistische bouwwerk ter wereld. Door de enorme stenen hoogte en de omgeving met vulkanen en begroeide landschappen is dit echt een indrukwekkende plek.

Borobudur bestaat uit zes vierkante platforms waarop meer dan 2.500 reliëfpanels en zo’n 500 Boeddhabeelden zijn aangebracht. Daarmee is het een van de meest versierde tempels op aarde. U kunt als bezoeker een gids inhuren die u alles vertelt over de levensechte afbeeldingen op de muren van Borobudur. Volgens lokale inwoners vertellen deze het verhaal van het bereiken van het Nirvana, karmawetten, de geboorte van Boeddha en andere essentiële Boeddhistische elementen. Op het park zijn ook twee musea gevestigd en de toegang daarvan zit bij de prijs van een ticket voor de tempel in.

Tours en tickets

Alles weergeven

Privétour van de tempels Borobudur, Pawon en Mendut

Als er één wonder van de oude wereld vraagt om een bezoek, dan is het de Borobudur. Het grootste boeddhistische monument ligt buiten Yogyakarta en ...  Meer info

  • Locatie: Yogyakarta City, Indonesië
  • Duur: 4 uur
  • Taal: Engels
Van USD 53,80