Vancouver bezienswaardigheden Alles weergeven 

Science World

In de twee theaters (waaronder het grootste theater ter wereld, het OMNIMAX® koepeltheater) worden films vertoond die regelmatig wisselen, voorstellingen gegeven en er zijn meer interactieve tentoonstellingen dan u zich kunt indenken. Science World in Telus World of Science (kortweg gewoon “Science World” genoemd) is een fascinerende plek voor kinderen en volwassenen. Vergeet de tijd en ga op in de prachtige wereld van de wetenschap.

Bezoekers kunnen de vele interactieve tentoonstellingen bekijken, wisselende exposities en live wetenschapsdemonstraties. Er is van alles te doen op het gebied van chemie, bewegende objecten, elektriciteit en druppels. Ook is er aandacht voor milieu, levenswetenschappen, fysica, duurzaamheid en meer. Het aanbod van Science World wijzigt regelmatig, net als de films en lichtshows in de bijbehorende theaters. Regelmatig worden gratis voorstellingen georganiseerd.

Tours en tickets

Alles weergeven

Fietstocht langs de bezienswaardigheden van Vancouver

33 beoordelingen

Tijdens deze populaire 5 uur durende fietstocht door Vancouver maakt u een rit over speciale fietspaden voor het grootste deel van de gemakkelijke route en ...  Meer info

  • Locatie: Vancouver, Canada
  • Duur: 5 uur
  • Taal: Engels
Van USD 72,64