Utah bezienswaardigheden Alles weergeven 

Monument Valley

275 beoordelingen

Monument Valley heeft een landschap met uitersten. Met het oranje zandlandschap dat afsteekt tegen een helder blauwe hemel en de rode rotspartijen die uit de aarde omhoog steken, waan je je in een andere wereld.

Monument Valley maakt deel uit van het Colorado Plateau. Het bestaat deels uit rode zandsteen toppen die tot wel 300 meter uit de grond omhoog rijzen. Het gebied strekt zich uit van de woestijn in Arizona tot Utah en je vindt er ook meren, vreemde rotspartijen, kaktussen en helder woestijnzand.

Er zijn in het gebied talloze wandelpaden, paardenroutes, valleien en heuvels om te beklimmen. De meest populaire bestemming is het Four Corners Monument, waar de grenzen van Utah, Colorado, New Mexico en Arizona in één blik te vangen zijn.

Tours en tickets

Alles weergeven

3 uur durende tour van Monument Valley bij zonsopgang of zonsondergang

24 beoordelingen

Deze 3 uur durende Lower Monument Valley-tour bij zonsopgang of zonsondergang is een aangepaste tour die door uw gids is gemaakt. Het is voor hen een kans hun ...  Meer info

  • Locatie: Oljato-Monument Valley, Utah
  • Duur: 3 uur
  • Taal: Engels
Van USD 85,00

Lower Monument Valley-safari

99 beoordelingen

Verken de beroemdste plekken van Monument Valley. U bezoekt de Mittens, John Ford's Point, Yébîchai en natuurlijk gevormde bogen vanuit ...  Meer info

  • Locatie: Oljato-Monument Valley, Utah
  • Duur: 3 uur
Van USD 65,00