Sydney bezienswaardigheden Alles weergeven 

Australian National Maritime Museum

7 beoordelingen

Water heeft altijd een belangrijke rol gespeeld voor Australië. Of het nu gaat om de surfsport, de ontdekking van het continent of de bijbehorende handel en immigratie, water is er altijd geweest. Het Australian National Maritime Museum speelt daar op in met tentoonstellingen van de tijd van de “Eora” Aboriginals via de First Fleet, de eerste aankomst van immigranten uit Engeland, tot het heden. Je ziet hoe gevangenen in donkere vochtige ruimten werden vervoerd en hoe de reizigers de lange boottochten naar een nieuw leven wisten te volbrengen. Dit gebeurt aan de hand van reconstructies met verhalen en objecten uit die tijd.

Als je geïnteresseerd bent in militaire geschiedenis, kun je ook naar de Marinetentoonstelling gaan, met alles over zeevaart tijdens periodes van oorlog en vrede. Zo kun je door de periscoop van een onderzeeër kijken of proberen hoe een krap soldatenbed aanvoelt. De eigen vloot is grotendeels met begeleide rondleidingen toegankelijk.

Tours en tickets

Alles weergeven

Walexcursie Sydney: Hop-on hop-off tour door Sydney en Bondi

10 beoordelingen

Geniet terwijl u in de haven van Sydney bent van de bezienswaardigheden van Sydney en Bondi met een hop-on hop-off tour. Reis in een dubbeldekker met open dak ...  Meer info

  • Locatie: Sydney, Australië
  • Duur: 24-uurspas
Van USD 34,00