Stockholm bezienswaardigheden Alles weergeven 

Kungsholmen

Kungsholmen is een van de grootste en minst toeristische eilanden van Stockholm. Het is tijdens de zomermaanden een populaire bestemming voor lokale inwoners. De prachtige wandelpaden en restaurants langs het water bieden een rustgevend alternatief voor het bruisende winkel- en uitgaansaanbod van wijken als Södermalm of Gamla Stan.

De belangrijkste bezienswaardigheden van Kungsholmen is de grote Stockholm City Hall, waar jaarlijks de bekende uitreiking van de Nobelprijs wordt georganiseerd. Bezoekers kunnen het legendarische gebouw bekijken en ook van het uitzicht genieten vanaf de 100-meter hoge klokkentoren. Andere hoogtepunten zijn de schilderachtige promenade aan het water van Norr Mälarstand, die helemaal doorloopt tot aan Rålambshovs Park, het centraal gelegen Scheelegatan, vol met bars en restaurants, en de haven bij de City Hall, van waar bootcruises vertrekken richting de diverse eilanden van Stockholm.

Tours en tickets

Alles weergeven

Private Tour: Fietstocht Stockholm door Kungsholmen en de eilanden Långholmen en Södermalm

6 beoordelingen

Wilt u alles zien wat Stockholm te bieden heeft op en buiten de gebaande paden en wilt u dat op twee wielen doen? Dan is deze 3 uur durende fietstocht een ...  Meer info

  • Locatie: Stockholm, Zweden
  • Duur: 3 uur
  • Taal: Engels
Van USD 71,39