Viator

Stockholm bezienswaardigheden Alles weergeven 

ABBA: The Museum

Alles van ABBA vindt u in ABBA The Museum in Stockholm. Het is een interactieve ruimte voor fans van de Zweedse popgroep met de geschiedenis en wetenswaardigheden van de band. Het museum heeft een groot aanbod van kostuums, gouden platen, souvenirs en veel meer. U wordt uitgenodigd om het gevoel als “vijfde lid van ABBA’ te beleven. Kijk hoe u eruit ziet in hun podiumkostuums, zing met ze mee in de Polar Studio, beleef interactieve hologrammen en sta zelfs op het podium met de band.

Een aantal opmerkelijke interactieve onderdelen van het museum zijn Waterloo, waarmee u terug gaat naar Brighton in 1974; de Polar Studio, waar u achter de mengtafel kunt plaatsnemen en Benny’s Piano, de zelf spelende piano, die een aantal trucs aan boord heeft.

De tentoonstellingen Swedish National Music Hall of Fame en The History of Swedish Popular Music zitten bij de prijs in.

Tours en tickets

Alles weergeven

Kustexcursie: rode bussen met hop-on hop-off pas

17 beoordelingen

Ervaar Stockholm tijdens uw cruise met een hop-on hop-off tour per Rode bus. We halen u op in de haven bij aankomst en u kunt naar de haven terug worden ...  Meer info

  • Locatie: Stockholm, Zweden
  • Duur: 1 dag
  • Taal: Engels Nederlands
Van USD 41,89