St John's bezienswaardigheden Alles weergeven 

Cruisehaven Antigua

24 beoordelingen

Antigua maakt deel uit van de Bovenwindse Eilanden in de Caribische Zee. Het is het hoofdeiland van de eilandstaat Antigua en Barbuda. De geschiedenis en ligging maken het een internationaal beroemde bestemming voor zeilers en jachten.

De hoofdstad St. John’s heeft een grote en diepe haven die zeer geschikt is voor de grote cruiseschepen. De belangrijkste bezienswaardigheden in de stad liggen allemaal op loopafstand van de pier. Vlak bij de haven kunt u in Heritage en Redcliffe Quay heerlijk winkelen en het centrum van St. John’s ligt op korte afstand.

Bewoners beweren dat Antigua 365 verschillende stranden heeft, voor elke dag van het jaar één. Geschiedenisliefhebbers zullen de rijke maritieme geschiedenis waarderen, omdat het ooit een koloniale basis van het Britse leger was. Ga met de Round Island Tour door het historische Nelson's Dockyard National Park, of blijf in St. John’s met de stadsexcursie langs het water en bezoek de versmarkt van de stad.

Tours en tickets

Alles weergeven

Shore Excursion: The Ultimate massage Experience at valley church beach

Geniet van een ontspannende massage van 60 minuten voor twee personen op het strand van Valley Church! Het is een geweldige manier om te ontsnappen naar een ...  Meer info

  • Locatie: St Johns, Antigua
  • Duur: 60 minuten
  • Taal: Engels
Van USD 60,00