San Ignacio bezienswaardigheden Alles weergeven 

Big Rock Falls (Rio on Pools)

1 beoordeling

Big Rock Falls is een grote waterval in het Mountain Pine Ridge Forest Reserve waar veel toeristen naar toe gaan om te zwemmen of van de rotsen te springen.

Big Rock Falls maakt deel uit van het Vaca Plateau en de watervallen zijn te bereiken met een wat zware wandeling van 15 minuten. De route is veelal stijl naar beneden met een behoorlijk steil deel met niet zo stevige reling en een touw waaraan u zich moet vasthouden bij het afdalen. Eenmaal bij het water moet u over gladde, ongelijke granieten rotsen lopen. De diepe heldere wateren lenen zich uitstekend voor zwemmen of van de rotsen springen en het water is heel diep, dus tijdens een sprong zult u niet snel de bodem raken.

Het bereiken van Big Rock Falls vanuit San Ignacio is al een avontuur op zich. De rit is ongeveer 20 km over onverharde wegen door Mountain Pine Ridge Forest Reserve met prachtige uitzichten.

Tours en tickets

Alles weergeven

Caracol-dagtrip vanuit San Ignacio

3 beoordelingen

Reis door de tijd naar de mysterieuze wereld van de oude Maya bij Caracol, het grootste Maya-complex in Belize! Gelegen diep in het Chiquibul Forest Reserve en ...  Meer info

  • Locatie: San Ignacio, Belize
  • Duur: 10 uur
  • Taal: Engels
Van USD 120,00