Viator

San Francisco aanbevelingen Alles weergeven 

Tochten langs de kust van Californië

Door Viator, November 2017

978 beoordelingen

Onderneem een uitdagende reis langs de kust van Californië met een 2- of 3-daagse tocht vanuit San Francisco. Bezoek Santa Cruz, Monterey, Big Sur, Pebble Beach, Cambria, Solvang en Santa Barbara of reis noordwaarts over de Golden Gate Bridge om Marin County te ontdekken.

Geniet van het uitzicht over grillige kustrotsen, bergen, bomen en schilderachtige heuvels met wijngaarden. Afhankelijk van je wensen kun je naar de zeevaarttentoonstellingen in het Monterey Bay Aquarium, een begeleide tocht naar het bijzondere Hearst Castle maken, de route van de bekende 17-Mile Drive volgen, de zeeleeuwen bekijken en zelfs de trein van Santa Barbara naar Los Angeles nemen.

De tochten worden gemaakt in een comfortabele bus en de tijden zijn enigszins flexibel. Zo kun je met of zonder ervaren gids en zonder al te veel haast je favoriete plekken bekijken. Deze tochten zijn zeer geschikt voor diegene, die even weg wil uit San Francisco om meer van de prachtige kust te zien.

Tours en tickets

Alles weergeven

Dagtrip naar Monterey, Carmel en 17-Mile Drive vanuit San Francisco

917 beoordelingen

Vaar langs de spectaculaire kustlijn van Californië tijdens een ontspannen dagtrip vanuit San Francisco. U volgt Highway 1 naar het mooie schiereiland ...  Meer info

  • Locatie: San Francisco, Californië
  • Duur: 11 uur
  • Taal: Engels
Van USD 79,00
USD 89,00 Bespaar:USD 10,00