San Diego bezienswaardigheden Alles weergeven 

SEA LIFE San Diego Aquarium

3 beoordelingen

SEA LIFE Aquarium zit op hetzelfde terrein als LEGOLAND en wordt ook door dezelfde mensen gerund. Het is een van de vele aquarium-attracties in de regio San Diego. Alleen is SEA LIFE, dat in Carlsbad, California te vinden is, een beetje anders dan al die andere. SEA LIFE Aquarium voegt namelijk het thema LEGO samen met de onderwater tentoonstellingen.

SEA LIFE richt zich, op een plezierige manier, op kinderen en educatie. Er zijn speelzones, quizroutes en een aantal interactieve onderdelen. De grootste attractie hier is een gigantische octopus uit de Stille Oceaan. Bezoekers van het aquarium kunnen dit slimme dier puzzels zien oplossen, zien hoe hij speelt met verschillend speelgoed en leren hoe deze geweldige dieren eten en overleven in het wild. Andere populaire dieren in het aquarium zijn anemoonvissen, rifhaaien, adelaarsroggen en zeepaardjes. Er is ook een interactieve rotsvijver, waar je zeesterren kunt zien en zelfs aanraken.

Tours en tickets

Alles weergeven

Go San Diego Card

55 beoordelingen

De Go San Diego™ Card biedt voor elk wat wils, met toegang tot 43 attracties, activiteiten en tours rond San Diego! Bezoek de San Diego Zoo, LEGOLAND® ...  Meer info

  • Locatie: San Diego, Californië
  • Duur: Varieert
  • Taal: Engels Nederlands
Van USD 89,86