Rome bezienswaardigheden Alles weergeven 

Stadio Olimpico

Stadio Olimpico is de thuisbasis van de twee beroemdste voetbalclubs van Rome. Het stadion maakt deel uit van het Foro Italico in het noordelijke deel van de stad. Hier spelen AS Roma en SS Lazio, berucht vanwege hun onderlinge rivaliteit omdat ze beide in de Serie A competitie van het Italiaanse voetbal uitkomen. Internationaal bekende spelers van deze ploegen zijn verdediger Ashley Cole van AS Roma en middenvelder Lucas Biglia voor SS Lazio.

In Italië is voetbal een nationale volkssport en de thuiswedstrijden tussen deze twee teams zijn het hoogtepunt van het voetbalseizoen in Rome. Toegangskaarten zijn snel uitverkocht en de emoties lopen tijdens deze derby’s stevig op. Maar Italiaanse voetbalfans gedragen zich in het algemeen redelijk netjes en sportief. Wedstrijden duren 90 minuten, verdeeld over twee helften. De spelers van Lazio zijn gekleed in lichtblauw en wit en het team van AS Roma speelt in een combinatie van donkerrood met goud en een witte broek.

Tours en tickets

Alles weergeven

VIP-zitplaatsen in AS Roma's Stadio Olimpico inclusief culinair buffet en open bar

2 beoordelingen

Ontvang de VIP-behandeling tijdens een live voetbalwedstrijd van AS Roma in Stadio Olimpico. Geniet voor de aftrap van een heerlijk culinair buffet en ...  Meer info

  • Locatie: Rome, Italië
  • Duur: 4 uur
Van USD 355,62