Rome bezienswaardigheden Alles weergeven 

Rainbow Magic Land

Zoals de naam al zegt is Rainbow Magic Land een fantasiewereld van kleur en magie, een themapark voor het hele gezin net buiten Rome. Met meer dan dertig attracties en tien verschillende shows, is er genoeg te zien en te doen. Geniet van de achtbanen of liveoptredens. Er zijn gebieden met thema’s als kastelen, elfjes, Vikingen, tovenaars en andere magische karakters, waarvan er een aantal van populaire Europese tekenfilms afkomstig zijn. Delen van het park zijn geïnspireerd op de Italian Rainbow Group met karakters als de Winx-feeën, Monster Allergy en Huntik PopPixie.

Er zijn ook veel restaurants, winkels en er is vermaak volop. Per seizoen worden de mogelijkheden uitgebreid met bijvoorbeeld ijs-, water- en vuurwerkshows. Het park wordt deels aangedreven met zonne-energie. Met een oppervlakte van meer dan 600.000 m2 is er voor ieder wat wils!

Tours en tickets

Alles weergeven

Dagtour naar pretpark Rainbow MagicLand en Valmontone Fashion Outlet

Maak ritjes in achtbanen en zie hoe Italiaanse animaties tot leven komen in pretpark RainbowMagicLand, op minder dan een uur van Rome. Dit park is ideaal voor ...  Meer info

  • Locatie: Rome, Italië
  • Duur: 8 uur
  • Taal: Engels
Van USD 200,17