Phoenix aanbevelingen Alles weergeven 

Reistips voor 3 dagen Phoenix

Door Viator, April 2015

157 beoordelingen

Phoenix is het perfecte uitgangspunt voor een tocht naar de Grand Canyon of woestijn. Er zijn talrijke trips over land, maar ook adembenemende tochten door de lucht. Kies dat wat het beste bij je past om van je reis naar Arizona een succes te maken.

Dag 1: Phoenix in je broekzak

Leer het centrum van Phoenix en de Valley Area kennen tijdens een middagtrip. Je ziet de State Capitol, Camelback Mountain, de Wrigley Mansion, de saloons en winkels van het Old Town gebied en Scottsdale.

Dag 2: De grootste Canyon van allemaal

Phoenix ligt dichterbij de Grand Canyon dan welke plaats ook. Van dagtochten tot meerdaagse avonturen, er zijn mogelijkheden genoeg om dit wonder van Moeder Natuur te ervaren.

Dag 3: Verder weg

Een autotocht naar de Grand Canyon brengt je via een Navajo Reservaat door de Sonoran Woestijn naar de rode rotsen van Sedonan. Beleef een groot deel van Arizona tijdens een spectaculaire Monument Valley lucht en Jeep tocht.

Tours en tickets

Alles weergeven

Segwaytour door het oude centrum van Scottsdale

20 beoordelingen

Ontdek per segway de historische charme van het oude centrum van Scottsdale op deze 2 uur durende tour die de eenvoudigste en leukste manier vormt om dit ...  Meer info

  • Locatie: Scottsdale, Arizona
  • Duur: 2 uur
Van USD 58,99