Parijs bezienswaardigheden Alles weergeven 

Printemps

Printemps is een groot en luxe winkelcentrum in Parijs met maar liefst 25 verdiepingen, verdeeld over drie verschillende gebouwen. Het winkeloppervlak is bijna 44.000 m2 met onder andere luxe goederen, glamour en mode, maar ook huishoudelijke producten en schoonheidsproducten. Je treft hier zowel Franse als internationale merken, waaronder 300 merken die exclusief in Printemps te vinden zijn. Er is ook een hal, waar de grootste namen uit de culinaire wereld verzameld zijn. Daarnaast is er ook een restaurant, voor een hapje tussendoor.

Naast winkelen, is Printemps ook de moeite waard vanwege het indrukwekkende gebouw. Het heeft een grote koepel in art-decostijl, een gevel van architect Haussmann, een panoramaterras met uitzicht over Parijs, en kunstige raamversieringen. De gevel is in 1975 uitgeroepen tot historisch monument. Hoewel het winkelcentrum trots is op haar geschiedenis, probeert het ook de uitstraling van een moderne gelegenheid vast te houden.

Tours en tickets

Alles weergeven

Parijse dag winkelen met luxe auto

Geniet van een luxe privéauto met chauffeur voor een dagje winkelen in Parijs. Je chauffeur haalt je op om je naar de bekendste winkelgebieden van ...  Meer info

  • Locatie: Parijs, Frankrijk
  • Duur: Flexibele
  • Taal: Engels
Van USD 289,55