Parijs bezienswaardigheden Alles weergeven 

Palais de Chaillot

Het Palais de Chaillot ligt aan Place du Trocadéro in het 16de arrondissement van Parijs. Omdat het precies tegenover de Eiffeltoren aan de andere kant van de Seine ligt, geeft het terras van dit paleis een van de mooiste uitzichten op de toren. Vanaf hier kunt u de Eiffeltoren prima fotograferen. Bezoekers kunnen met gemak een dag zoet zijn bij een bezoek aan Palais de Chaillot, de Eiffeltoren en een wandeling langs of een rondvaart over de Seine. De tuinen van het paleis (Jardins du Trocadéro) liggen met tien hectare rond de grootste fontein van Parijs, die in het donker verlicht is.

Palais de Chaillot werd oorspronkelijk in 1937 gebouwd voor de Wereldtentoonstelling en tegenwoordig is het nationaal theater (Théâtre National de Chaillot) er gevestigd, samen met een aantal verschillende musea: the Musée de la Marine (Zeevaartmuseum), the Musée de l'Homme (Het Museum der Mens) en een museum voor architectuur (Cité de l'architecture et du patrimoine).

Tours en tickets

Alles weergeven

Eiffeltoren zonder wachtrij, cruise over de Seine en sightseeingtour door Parijs

2.075 beoordelingen

Zie de bekendste bezienswaardigheden van Parijs in een vier uur durende stadstour van Parijs. Uw stadstour van Parijs bestaat uit een tour door de stad per ...  Meer info

  • Locatie: Parijs, Frankrijk
  • Duur: 4 uur
  • Taal: Engels Nederlands
Van USD 95,14