Parijs bezienswaardigheden Alles weergeven 

Het Lido in Parijs

51 beoordelingen

Een avond in Parijs is niet compleet zonder spectaculair theater of cabaret – glitters, veren en champagne!

De meest bekend gelegenheid voor kleinkunst in Parijs is het Lido aan de Champs-Elysees, waar al meer dan 60 jaar exotische shows in Las Vegas-stijl te zien zijn.

Het Lido maakte het dinershow concept populair, waarbij Franse wijn en keuken gecombineerd is met licht, prachtige kledij, theater en het Lido Orkest. Een ultieme avond uit in de lichtstad.

Door de jaren heen hebben sterren als Elton John, Elvis Presley, Edith Piaf en Marlene Dietrich in het Lido opgetreden. Tegenwoordig is “Bonheur” (geluk) te zien. Schoonheid, Parijs, roem, muziek en dans, het verhaal van een meisjesdroom naar geluk.

Het theater is zo ontworpen dat u vanaf uw tafel alles kunt zien, u mist dus niets van de bekende Bluebell Girls en Lido Boy Dancers.

Tours en tickets

Alles weergeven

Cabaretshow in Lido de Paris 'Paris Merveilles'®

337 beoordelingen

Geniet van een avondje cabaret vol glitter en glamour en een overheerlijk 3-gangendiner bij de gloednieuwe 'Paris Merveilles' ® -show in Lido de Paris. Ga naar ...  Meer info

  • Locatie: Parijs, Frankrijk
  • Duur: Varieert
Van USD 101,40

Privétour: retourtje naar Lido de Paris in een vintage 2CV

1 beoordeling

Rijd in stijl naar het cabaret Le Lido en terug naar uw hotel in een 'lelijke eend' met open dak - een vintage 2CV-cabriolet! U wordt bij uw hotel in Parijs ...  Meer info

  • Locatie: Parijs, Frankrijk
  • Duur: Flexibel
  • Taal: Engels
Van USD 85,89